Nuffnang Invitation ~ 'Nuffnang FoodFest 2013'

16:40



Salam Bloggers,
Semalam i check my email...
tengok² ada invitation from Mr.Nuff.. 
Ada dak antara hampa kat sini yang dapat jugak invitation nie?
I rasa macam berminat jer nak join..
Mesti havoc kan kalau dapat jumpa ramai bloggers kat sana nanti..
Eh roger i tau kalau ada yang p..
Nanti bila jumpa boleh laga² pipi kat sana (pompuan jer!).. =D
sambil tw(eat) sambil kita gosip²...hehehe
Butiran lanjut baca kat bawah nie okey.. 











You Might Also Like

17 comments

  1. Hi farah, I pun dapat invitation ni..
    sanggup ka nak mai dari jauh?? kalau sanggup boleh kita jmpa sana na.. :)

    BalasPadam
  2. Zaza memamg ada plan nk p area sana.. plan nk ke ikea..nak beli barang sikit untuk rumah baru nanti..hehehe kalau jadi p farah roger zaza na.. boleh kita jumpa!!! =D

    BalasPadam
  3. farah.. i pun ada dapat.. tak tahu la boleh pergi ke tak.. dengan anak2 yang buaih ni adeh kena fikir panjang tau.. satgi mama papa dia semputtttt

    BalasPadam
  4. bestnya...kalau dekat boleh gak join..boleh jumpa farah kan..

    BalasPadam
  5. kaka,TB pon dapat invitation tuhhh

    BalasPadam
  6. Haaa sama la kita tapi x sure nak p ke tak..

    BalasPadam
  7. dapat jgk!
    segan nak g. xd geng..huhu :)

    BalasPadam
  8. mama tak check pun lagi farah.. mama memang tak join lah kot, bz dengan anak-anak.. hihi

    BalasPadam
  9. Insyaallah AJ pegi kak....
    Dah rsvp dah... =D

    BalasPadam
  10. haii..kte dapat jugak...tak sure lagi nak pegi ke tak..dah le dok mlake..kena naek kl la macm ni..hehe

    BalasPadam
  11. akak dapat juga invitation tu.. sayangnya akak tak dapat pergi..

    BalasPadam
  12. i pun dpt. event ni mcm open to public jugak kan. tp i x tau lg nk pg ke tak huhu

    BalasPadam
  13. bagusnye korg ni aktif join event nuffnang...

    BalasPadam
  14. wahhh bestnyeee.. hebak dah blog farah ni..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||