Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com

00:00


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

You Might Also Like

21 comments

  1. Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yang same...salam kenal...klik iklan kat sineh skalik!!!!hehehehe...

    BalasPadam
  3. datang dari segmen kak mia..done follow dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    BalasPadam
  5. singgah dr segmen sama^^ good luck :) http://kakikerja.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    BalasPadam
  6. Haha..Muntah Bw dah ni...selamat bersegmen. Goodluck. Pecah kaca pecah gelas, Sudah dtg harap balas. :p

    BalasPadam
  7. follow dan blogwalking sini...
    #289

    BalasPadam
  8. salam, singgah dr segmen yg sama...done follow u

    BalasPadam
  9. singgah dari segmen mialiana.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    jemput singgah ye...

    BalasPadam
  10. good luck farah.. akak tak sempat nak join, baru online hari ni..

    BalasPadam
  11. semoga berjaya kak farah..=D

    BalasPadam
  12. datang dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html ....

    BalasPadam
  13. done hack this blog

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    BalasPadam
  14. Assalammualaikum...dah follow sini, datang segmen yang sama..if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    mselim3 heheh dah lama follow sini x kan x kenal kan..good luck my friend.

    BalasPadam
  15. Assalammualaikum...dah follow sini, datang segmen yang sama..if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    mselim3 heheh dah lama follow sini x kan x kenal kan..good luck my friend.

    BalasPadam
  16. PCL singgah sini dari segmen sama http://www.nazlee.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    BalasPadam
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    BalasPadam
  19. Singgah dari segmen yang sama :)

    [ FREE Rainbow-Polkadot Blog Background ]
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/freebies-rainbow-polka-dot-blog.html

    [APA Yang Kulit Kita MAKAN Setiap Hari]
    http://fatinicious.blogspot.com/2013/07/apa-yang-kulit-kita-makan-setiap-hari.html

    BalasPadam
  20. datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||