Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013

11:29



Kisah Si Dairy


Selepas menimbang mengukur dari segala sudut,Dengan ini dengan telusnya saya ingin menganjurkan satu segmen bertajuk "Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya".Segmen pertama selepas kewujudan blog ini.
Dah terfikir lama untuk buat segmen nie,Dengan  Sokongan dari rakan-rakan maka terhasillah segmen ini.

Tujuan segmen ini diadakan :-
Bertujuan untuk memperkenalkan lagi blog Kisah Si Dairy ini kepada rakan-rakan blogger yang lain tentang kewujudan blog ini.Segmen ini juga bertujuan untuk mengeratkan silaturahim antara blogger-blogger disamping menaikkan trafik blog kita sendiri..
Disamping itu juga boleh la saya mengenali dan berkunjung ke blog-blog baru dan juga lama yang sebelum ini tidak pernah menjejakkan kaki ke blog-blog lain kan..

Syarat yang mudah untuk Dilaksanakan :-
  • Hanya perlu FOLLOW blog nie dan Add G+ Kisah Si dairy
  • Like Fanpage
  • Buat Entry bertajuk "Segmen : 1st Segmen Singgah Blog Saya 2013" .
  • Copy dan paste banner diatas dan backlink kan ke blog nie.Tak perlu buat entry ye..Tapi kalau nak buat pun boleh jugak..hihi..
  • Tinggalkan Link Entry di bahagian komen.
Segmen ini hanya berlangsung beberapa hari sahaja iaitu dari 22-23hb Aug 2013  sehinggan jam 11.59 malam.

Saya akan sediakan senarai peserta di bawah entry ini kemudian nanti untuk anda blogwalking ke blog-blog peserta.

Jom sama-sama memeriahkan segmen ini..kalau ramai peserta yang sudi menjoinkan diri dan mendapat sambutan,Insyallah GA akan menyusul..

Terima Kasih memberikan sokongan kepada Blog kisah Si Dairy.memberi komen serta mendengar segala celoteh dalam blog ini.Jasa kalian amat dihargai.Sayang korang ketat-ketat

You Might Also Like

28 comments

  1. thanks farah join segmen nie.
    Nanti sy update nama peserta eh..keep Blogging ok..Big hug!!

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen dan good luck farah.. menarik juga segmen ni..

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen farah. ada masa nanti mama join.. bz sangat ni.. terkejar-kejar..

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen farah... akak datang dari segmen yang sama...heeee....

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    BalasPadam
  5. selmt bersegmen dear.. good luck k...

    BalasPadam
  6. selamat hariraya cik farah tuu.,ehHHe

    BalasPadam
  7. selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen kak Farah! Nak join jugaklah.. Hehe.. =)

    BalasPadam
  9. Pssst! Jentik GSCMovie.. Tlg2 tmbah tabung Nuff.. Hehe.. ;)

    BalasPadam
  10. alhamdulillah rezeki farah..dd tak pandai bab2 ni..kena carigali jugak ni untuk pendapatan skit2 :)

    BalasPadam
  11. eh silap comment la frah..actually nak comment untuk cpuv tu..huhu..neway good luck farah..:)

    BalasPadam
  12. Assalam, kenit jogging sini dari segmen yg sama. Jom blogjogging dan berkenal-kenalan jom ;)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum buat blogger semua. Terima kasih untuk sokongan yang telah anda berikan dengan meninggalkan komen di entri Zam sebelum ini. Seperti yang dijanjikan, salah seorang blogger bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Zam ;D
    Jemput ke ENTRI TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam! untuk menyemak penyertaan anda.
    Pemilihan BLOGGER yang BERTUAH akan dibuat dengan menggunakan RANDOM.ORG, dan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Untuk memudahkan anda mengetahui keputusan terkini, anda boleh memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda :)
    Akhir kata, thanks again, bloggers!

    BalasPadam
  14. blogwalking sini,
    salam perkenalan:)
    dtg dari segmen yg sama
    http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    BalasPadam
  15. selamat bersegmen Farah...

    BalasPadam
  16. Selamat bersegmen. Dari segmen yang sama. ENTRY blog saya :)

    BalasPadam
  17. Selamat bersegmen kak...
    AJ lama tak join segmen..
    Ni pulak laptop rosak, lagi la payah nak join...

    BalasPadam
  18. singgah sini dari segmen yg sama..


    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    BalasPadam
  19. singgah sini dr segmen yg sma =) follow sini yup..

    http://www.minus-ska.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    BalasPadam
  20. Hye Assalammualaikum bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


    Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html

    BalasPadam
  21. Salam, Nad dari segmen yg sama :)singgah sini . Jemput juga :)
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

    BalasPadam
  22. selamat bersegmen kak farah..=D

    BalasPadam
  23. goodluck farah.. rajin betol bersegmen(y)

    BalasPadam
  24. Salam.

    Selamat Hari Raya. Nice blog.

    Kalau nak promote blog ni boleh la share link kat sini ye:
    http://free-unlimited-backlinks.com

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||