Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

00:30

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

You Might Also Like

32 comments

  1. slmt bersegmen & salam aidilfitri ^^
    fllow cni #287, jemput singgah (:

    BalasPadam
  2. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  3. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen dan semoga berjaya farah.. :D

    BalasPadam
  5. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  6. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  7. jalan2 sini dari segment sama

    BalasPadam
  8. Selamat bersegmen kak..zara pun join gak..=D

    BalasPadam
  9. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. Dari segmen Bubblynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  12. follow sini ^^ dr segmen sama :)

    BalasPadam
  13. Selamat bersegmen.

    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  14. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  15. Selamat bersegmen :) done follow ya #302

    BalasPadam
  16. Done follow!dr segmen yg sama

    BalasPadam
  17. as-salam..sy pon dah folo lama blog ♥ Mrs. Secretary ♥ semoga berjaya ~www.nazlee.com

    BalasPadam
  18. datang sini kembali..blog yang teramat cantik!

    BalasPadam
  19. done follow..slm ukhuwah...

    BalasPadam
  20. pssstttt.......iman kayuh basikal dri umah kak farah

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  21. salam singgah dan selamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  22. assalamualaikum semua :D

    saya datang nak buat kuih raya kat sini hihi

    kita dari segmen yang sama

    selamat bersegmen semua

    jemput datang ke blog saya boleh sama sama main mercun haha

    http://traveloganwarismail.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  23. singgah dari segmen yg smaa...

    BalasPadam
  24. singgah dr segmen yg sama kak..slmt bersegmen..

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum. datang dari segmen yang sama . dan balas singgahnya tu . done follow akak :)

    http://aineddihar.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  26. Dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Selamat bersegmen & Done follow sini #321 :)

    BalasPadam
  27. baru sempat membalas kunjungan.. :)

    singgah dan follow sini.. #326

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  28. datang balas kunjungan
    http://www.iuzira.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  29. As salam..maaf lambat balas kunjungan.

    segmen dah habis tapi tetap nak ucap selamat bersegmen

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||