"Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!"

16:02



Assalamualaikum


Selamat bersegmen korang yang sudi menyertai segmen GA yang tidak seberapa ini dan kepada stalker O< jemput join GA ini juga^^..jangan segan-segan..kita berkenal kenalan selain dapat mengikat ukwah sesama blogger.. pepatah ada berbunyi tak kenal maka tak cinta.

Segmen ini available on a month dan fizi mencari pemenang bagi 4 katagori hadiah iaitu 3 helai Jersey dengan tempekkan nama korang pada Jersey..tempek pun bolee, peluang untuk memiliki Simcard TuneTalk yang bernilai Rm35 , 2+ pemenang Top-up untuk hubungan telekomunikasi yang lebih lama dengan orang tersayang dan 2 pemenang bertuah bakal di review oleh BLOG AKU PENGHIBUR tak minat ke blog di review oleh blogger terkenal lagi mesra? rugi woo tak join

   Hanya 5 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog FIZIZAIDI KARYAKU, AKU PENGHIBUR, BLOG MADAH CINTA &amp; PHEONIXCHARLOTTE  Add To Circle Google+ FIZIZAIDI, AKU PENGHIBUR &amp; BLOG MADAH CINTA.
  2. klik iklan penaja di > sini sini sini sini sini sini Termasuk iklan nuffnang pada blog PHEONIXCHARLOTTE tunggu sampai habis loding ye kekawan.
  3. Buat entri bertajuk "Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!"
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Segmen ini akan tamat pada 19/09/2013 |12:00 malam dan pemilihan pemenang bakal di dipilih oleh Brother Random.org sendiri dan Senarai pemenang akan diberitahu pada 22/09/2013
Apa tunggu lagi, jom meriahkan segmen ini^^



You Might Also Like

22 comments

  1. assalamualaikum terima kasih join :) good luck :)

    BalasPadam
  2. gud luck to u dear farah... meriah lah segmen adik kita ni..

    BalasPadam
  3. Gudluck sis! Nak support jugaklah.. =)

    BalasPadam
  4. fizi BW disini^^..selamat bersegmen..
    senarai peserta telah di update..good luck :D
    senarai peserta segmen giveaway fizizaidi with blogger awesome!

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen farah.. mama juga join segmen ni..

    BalasPadam
  6. good luck + BW sini

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    BalasPadam
  7. salam... dari segmen yang sama...

    Good Luck.. http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    BalasPadam
  8. Salam, dari segmen yg sama. singgah sini. Jemput juga ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    BalasPadam
  9. selamat bersegmen kak..=D

    BalasPadam
  10. goodluck farah....(y)

    BalasPadam
  11. selmt bersegmen.. good luck.. ;)

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum...Singgah BW sini dari segmen yang sama. done follow... http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    BalasPadam
  13. Salam perkenalan.. singgah BW dari segmen yg sama. Done follow & jemput singgah ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizadi-with-blogger.html

    BalasPadam
  14. selamat bersegmen :).bw dari segmen yg sama. jemput jejalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    dan join ga nie. ada hadiah menarik menanti anda :)
    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    BalasPadam
  15. http://april-in-love.blogspot.com/2013/08/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    BalasPadam
  16. terjah sini dari segmen yg sama. Semoga berjaya dear(^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-giveaway-fizizaidi-with-blogger.html

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||