Apa Kata Anda?

00:00






Salam blogger, 
I dah tempek Nuffnang Poll 2.0 kat bahagian bawah blog i..
*scroll sampai bawah sekali then tengok di sebelah kanan ada kotak kecik utk Poll tue yer.. =D
Meh la bantu i menjayakan soal selidik tue dengan menjawab
15 soalan yg telah disediakan..
Semua soalan tue senang jer pun..
pejam mata pun dah boleh jawab..hehehe
hampa just tick jer dalam kotak yang disediakan okey..
Bukan apa sebagai blogger yang masih baru I nak tahu la jugak apa komen hampa tentang blog i nie..*malu..=D
Mana la tahu ada kekurangan or kelemahan yang boleh i improve lagi utk memantapkan lagi blog i nie..cewahhh hehehe
Ermmm bagi yang sudi support Poll 2.0 blog i nie sila drop komen hampa kat kotak komen yer..
and tunggu ada 'hadiah misteri' daripada i untuk seorang blogger yang terpilih nanti..
I akan menggunakan khidmat Mr.Random untuk memilih seorang blogger yang bertuah itu....
So jangan lepaskan peluang hampa..hehehe
Tapi mesti ikhlas tau yang hampa memang dah menjawab k kesemua 15 soalan tue..
Selamat Menjawab! ^__^


*updated:- 
Sorry pengumuman pemenang bagi bagi Poll 2.0 tak dapat diumumkan lagi buat masa ini memandangkan i have to wait until the results for Poll 2.0 nie available kat Dashboard dulu..I'm so sorry di atas segala kesulitan..*mcmne i nk umumkan pemenang if resultnya belum ada kan..huhuhu
So kepada yang belum join tue hampa masih ada peluang untuk join sekarang..mana tahu hampa adalah pemenang bertuah yang akan mendapat 'hadiah misteri' daripada i.. Have a nice Sunday! =D

psst ~Jap i nak p terjah semua blog yang ada Poll 2.0 nie jugak..=D







You Might Also Like

34 comments

  1. assalamualaikum kak, jap lagi sheila jawab 15 soalan tu ye :D

    BalasPadam
  2. Done with all questions..
    Hari2 pun mesti tertunggu2 new entry dari Farah.. Nice blog, nice color, good info & sharing.. ;)

    BalasPadam
  3. Erin pun ada taampal benda ni kat blog.. tapi tak tau plak fungsinya.. huhu..tak faham sangat dengan nuff ni..orang lain letak..Erin pun letak jugak..

    BalasPadam
  4. Dah jawab dah soalan kat poll 2.0 tu.. :-) Nanti jawab jugak kat blog Erin yer.. :-)

    BalasPadam
  5. farah kat mana nak jawab tu? tak nampak pun kat bahagian bawah ni ha?

    BalasPadam
  6. dah menjawab soalan untuk farah...of course la saya suka membaca entry2 farah...

    BalasPadam
  7. Salam.

    Tahniah. Saya dah jawab 15 soalan anda yang di bawah. Dah isi tabung nuff anda. Salam kejayaan selalu. Tq.

    BalasPadam
  8. Salam, Qeela dh jwb dh poll tu, hehe jemput2 la jwb poll Qeela pulak ye :D
    have a nice day! xoxo

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com

    BalasPadam
  9. akak dah jawab semuanya.. hehe.. akak tak pasang lagi poll 2.0 tu..

    BalasPadam
  10. done poll buat farah..
    http://mamamamy.blogspot.com

    #yang mama tak faham kan, macamana kita nak tengok soal selidik tu, asik meloading je kat nuffnang kemain lama benor..

    BalasPadam
  11. Salam perkenalan...sy Asha Lya.sy sda jwb smua nuffnang poll 2 smbil terjah entri2 ..:)

    BalasPadam
  12. Singgah and done jawab soalan dari en. Nuffnang di sini..hee

    BalasPadam
  13. ok done.. fiza pun ader poll nie jugak... >.<

    BalasPadam
  14. done dear! memang senang je soklan tu hehe :)

    BalasPadam
  15. mane? fifi tak jumpe pon tempat nak jawab soal selidik..

    BalasPadam
  16. fifi da jumpe da button tu dan fifi da jawab.. senang je soklannye.. cume satu fifi hentam sebab fifi tak pernah stalk kamu kat mane2 melainkan blog ni.. :)

    BalasPadam
  17. selamat dtg ke dunia blog :D
    salam perkenalan kak..

    BalasPadam
  18. dah jawab dear.. laju2 drop komen sini..mana tau ada rezeki..hihi..dulu ada gak psg pastu delete...hihi..

    BalasPadam
  19. Cepat-cepat. Jangan lepaskan peluang. ada hadiah misteri.

    BalasPadam
  20. kak, jemput join review blog 2.0 sheila. semua yang join akan direview secara berperingkat :- http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/review-blog-20.html

    BalasPadam
  21. Baru lepas jawab poll 2.0 ni.. hehe.. Mieza pun dah pasang poll ni, jemputla jawab.. Hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  22. kita pun dah jawab poll 2.0 hihihi..

    BalasPadam
  23. oh yes...yang penting kami dah isi tabung nuff anda. kami isi setiap kali lawatan.

    BalasPadam
  24. alahai tak dapat nak join,...terlambat plus bz gile skrg ni..huhu..all the best buat semua yang join tu ye..

    BalasPadam
  25. ALL THE BEST KEPADA MEREKA>>

    BalasPadam
  26. tolong isi survey kat sineh...apepon terbaekkk!!!!

    BalasPadam
  27. Jemput join segmen yam :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    BalasPadam
  28. dah jawab dah semua soklan semalam....hehehehe..

    BalasPadam
  29. done..terjawap sudah..hehehe

    BalasPadam
  30. awat zura tk nmpk poll tuh ? dh expired ker ? tk sempat nak join.. huwaaaaaa...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||