CPUV Nuffnang ke-11

13:00


Salam bloggers,
CPUV ke- 11 untuk blog i..
Thanks yer Mr.Nuff =D



Actually i nie memang pelanggan setia SENHENG /SEN Q tau..
siap ada PlusOne Gold Card okey..hehehe

dan yang terbaru sebelum iklan nie singgah kat blog i 
I terbeli Conair Steam Iron..hehehe
macam mana i boleh terbeli iron nie 
nanti i story kat entri lain na..


Sekarang jom terjah dulu link nie SENHENG/ SEN Q - Plant A
Mana tahu boleh menang trip ke Sabah ke..hehehe
Okey sedikit info pasal iklan nie..
~ To continue the spirit of I Plant A Tree, Senheng is launching Facebook contest for you to win a trip to Sabah.
Just click the link below and share on your Facebook page with unlimited entries. Valid from 23rd September until 6th October~




You Might Also Like

19 comments

  1. waoh! lekat lg...congrats..nnt kalau nmpk dia sally klik :)

    BalasPadam
  2. congrats kak farah ^_^ sy pon dpat

    BalasPadam
  3. tahniah farah.. akak tambah lagi 3.. :D

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah..rezeki.. tahniah dapat BE :)
    sorry nak tak tanya sikit. berapa ye harga dia tu?..

    BalasPadam
  5. Congrats Farah.. Zaza dah click2 utk farah :)

    BalasPadam
  6. tahniah ye farah, sama-samalah kita menabung, agar cerah dimasa depan.. hihi..

    BalasPadam
  7. salam
    wah makin berseri2 air muka admin sebab masyuk sahaja.

    jemputlah ke blog sya ya.moga dalam kenal lagi :)

    BalasPadam
  8. murah sungguh rezeki farah.. tahniah ye...

    BalasPadam
  9. vahhhh tahniah~ bestnya~ rara mcm nk beli iron tu.tp kalo nk buat side tajam susah kan/

    BalasPadam
  10. wah rezeki bertingkek-tingkek ni..hehe:)

    BalasPadam
  11. alhamdulillah
    rezeki cpuv...selamat menjana side income
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
  12. Tahniah.. bila la nak merasa cpuv berderet macam ni. Huhu

    BalasPadam
  13. wah dik....banyaknya...cik akak tak dapat iklan tu lah dik..huihu..:)
    tahniah dik

    BalasPadam
  14. alhamdulillah, murah rezeki :)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||