Majlis Jamuan Hari Raya 2013 & Majlis Persaraan/Perpisahan Anjuran Kelab KESKEP..

08:14


Salam Bloggers...
My Raya Story ~ Last Part! =D
Fuhh berpelohhh aih nak habiskan citer.. hahaha

Tarikh: 07 September 2013
Lokasi : Hotel Park Avenue, Sg.Petani
Masa : 12.00 tgh - 4.00 ptg
Tujuan : Majlis Jamuan Hari Raya 2013 & 
Majlis Persaraan/Perpisahan 
Anjuran Kelab KESKEP..

Sampai jer kena register dulu untuk dapat door gift..
I  punya color pink..

Mr Dear pulak dapat color hijau...

Majlis yang berkonsepkan gerai..
Ada 14 gerai makanan oulsssss...
Jenuh la nak makan... =D

Antara juadah yang disediakan..

Main Dishes..
Nasi Beriyani Arab + kari kambing + ayam golek..

Antara menu pilihan I.. 

Mereka yang diraikan..
Dari kanan Ms. Khoo ~ Bersara pilihan..
Tengah ~ Kak Naimah ~ Bersara wajib

Cik Alifah ~ Bertukar
Actually My Bos pun akan bersara jugak hujung bulan nie..
Tapi dia tak dapat hadir ke majlis nie sebab outstation..
Huhuhu sedih sebab nanti i dapat Bos baru..


Eh macam mana la pulak i boleh tertinggal gambar
cik akak yang sorang lagi nie...
tue la pasal nak interframe gambar sendiri yg lebih..hahaha
Pn.Suhaila ~ bertukar

Semua teringin nak jadi retis hari tue..hehehe
Tapi yang atas sekali sebelah kanan tue memang artis tau..
Nama dia Intan.. katanya finalis Bintang Klasik RTM
Hampa kenal dak?? I tak kenal..huhuhu

i senyum kat hampa jer la yer.. hehehe

Antara kawan² ofis yang hadir..

Puas pujuk laki i pakai baju melayu tau.
Nasib baik la laki i termakan pujuk rayu i..hehehe

Nak dak i buat dialog utk budak berdua nie..hehehe

My Cinta Hati ..

Yeayyyy berjaya jugak i habiskan kisah raya i bagi tahun nie..
Semoga bertemu lagi di Syawal akan datang..
Fin!!!






You Might Also Like

20 comments

  1. argh..akk menjelez.. satu stori pasal raya pon akk tak penah buat.. memula bz manjang pastu tetiba malassss..

    BalasPadam
  2. mak aihhh gempak habis finale ni! hehe. Takpe kita sambung citer tahun depan insyaAllah...

    p/s: suami kenit pun nak kene pujuk rayu suruh pakai baju melayu. Memang sumer lelaki skrg camtu ke ar?hehehe

    BalasPadam
  3. 14 gerai,penuh tuh nk penuhkan perut..hehhe paling kurang b4 g kne kasi clean betul perut hehhe

    BalasPadam
  4. warna-warni aidilfitri.. best konsep gerai macam tu.. boleh pilih makanan yang kita nak makan.. nampak sedap semua menu tu farah..

    BalasPadam
  5. hi Farah.. amboii cantiknya berbaju kebangsaan macam mak datin gittew :)
    banyaknya stall makanan mesti meriah dengan menu yg sedap2 kann ;)

    BalasPadam
  6. comel gila lah anak sis !! geram2 !! :D

    oke serious terliur tgk makanan semua . . gila banyak . . rasa nak masuk dalam entry je makan ! hahaha . .

    sweet sgt sis dengan hubby :)

    BalasPadam
  7. amboi emir....pandai ye,..nak ngurat anak dara orang

    BalasPadam
  8. hoho..seronoknya makan sedap-sedap

    BalasPadam
  9. sedap sungguh la makanan tu..hihihi

    BalasPadam
  10. dalam ramai2 blogger.. farah la paling meriah beraya.untung la byk dpt jemputan.. kalo deqla pun suka je mkn2 free gini..hihi.. nmpk happening giler2..

    BalasPadam
  11. cantik baju.. :) fifi suke..

    BalasPadam
  12. Amboi2 meriah no...

    Nak tulis kisah raya yang bergambar2 tu yang berchenta sangat. Akak ada dua lagi majlis belum sempat tulis...hukhukk...

    BalasPadam
  13. satey mmg wajib ada kt openhouse kn.... cantik la baju farah...

    BalasPadam
  14. Makanan bukan main meriah lagi tu.

    BalasPadam
  15. wahh hebakkknya majlis tu, ohsem dan meletopsss... seronok tengok. boleh makan dan melaram sakan.

    BalasPadam
  16. cantekla baju farah.. meletops pop pop! :)

    BalasPadam
  17. wahh seronoknyaa..makanan pon melambak..memang heaven dapat makan semua..hihihi..kiddos pn happy..bagusnya..

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum kak, bestnya majlis hari raya ni.. amboii emir, ada teman ye? comel tu.. hehehe

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||