My Precious Vacation Tab Menu

13:22



Salam bloggers...
I baru jer dalam proses dok update tab menu 'Precious Vacation' yang kat ada bawah header i tue.. Insyaallah i akan cuba update semua citer percutian i yang masih tak dak link tue..tapi yang mana dah ada link tue kalau sudi jemput la singgah na.. ^__^



♥ Just click to discover ♥
Page nie akan sentiasa di update dari masa ke semasa..
Stay Tuned! =D



♥ Sabah 2013 ♥

♥ Krabi 2013 ♥

♥ Phuket 2013 ♥

 ♥ BALI 2013 ♥

♥ Singapore 2012 ♥ 


♥ Melaka 2012 ♥

♥ Jakarta - Bandung 2012 ♥

♥ Hatyai, Thailand 2011 ♥


♥ Cameron Highland 2011 ♥

♥ Melaka 2011 ♥

♥ Sarawak 2010 ♥

♥ Genting 2010 ♥

♥ Langkawi 2009 ♥

♥ Genting 2009 ♥








You Might Also Like

26 comments

  1. Assalamualaikum kak farah! bestnyaa. akak banyak melancong! heeeeeeee. kalau sheila nak pergi mana-mana, sheila minta advise sini ekk. hehehe :)

    BalasPadam
  2. aritu stay kt KPR jgk yerk...best gila kan dpt bilik ngadap gunung.. berbaloi sgt ngn setiap ringgit yg kita keluarkan....

    BalasPadam
  3. wah..farah bnyaknya tmpat g melancong..best2.:)

    BalasPadam
  4. Bestnya...moga akan terus melancung...

    BalasPadam
  5. wahh.. dah byk destinasi percutian depa ye.. dah kata dah manyak wit.. boleh la p memana..hihihi... ;p

    BalasPadam
  6. ok will get into it.. nak baca review2 farah & nak collect tips dari vacation farah utk Zaza ;)

    BalasPadam
  7. best la akak..melancong dimerata tempat :)..pasti seronok kan..

    BalasPadam
  8. senang nak cari bila diletakkan 1 tab yang sama..

    BalasPadam
  9. wahhh..bestnya..xsabar nk baca..boleh dijadikan panduan utk pembaca..:-)

    BalasPadam
  10. banyak pengalaman farah melancong ni..bole jadi guide untuk kitorang jugak :)

    BalasPadam
  11. dah banyak destinasi pi kan..SA tahun depan nak start balik tp focus kat Malaysia dulu..

    BalasPadam
  12. wah, rajin berjalan...Seronoknya..

    BalasPadam
  13. romantik betul.. bestnya farah.. umpama bulan madu sentiasa..... mama tak sabar nak selongkar ni.. hihi... seronok tengok...

    BalasPadam
  14. salam kak farah... maaf jaa baru sempat terjah sini. lama menyepi hari ni baru ada mood utk blogwalking. hihi..

    bestkan bercuti ngn family pastu abadikan dlm blog, kenangan untuk esok hari tu...

    BalasPadam
  15. wahh bestnyaaa..banyak tempat dah pegi..seronoknyaa..nanti cerita lagi naa..kotla boleh jadi rujukan di masa depan..hihihi

    BalasPadam
  16. Sonoknya kak..jalan2..sya thailand pun x pnh pg jalan2 lg ni...

    BalasPadam
  17. pergh !!! banyaknya tempat sis pergi holiday !! jelesnyeeee ~ bila la muni nak dapat round2 mcm tu macam sis . . teringin teringin . . hehe . . ;)

    BalasPadam
  18. wah beznye kak farah
    sume tempat dah pergi
    sume tempat2 tu cantik n menarik
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
  19. byk gak ekk tmpt menarik yg dh di terokai ^_^

    BalasPadam
  20. bestnya banyak pegi vacationn :D

    BalasPadam
  21. Wah! Banyak tempat gak ekk sis pergi bercuti dalam setahun.. Bestnya.. Mieza jangan kata nak pi bercuti, nak kuar jalan2 pun payah.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  22. hamagad, merenggut jiwa sungguh.. ada tak entry ke Krabi n Phuket??? Sila hapdet T____T, makcik tunggu ni uols.. mcm ade cecite nak pi sana bawak kiddos.. hihihihihi

    BalasPadam
  23. wah seronok tengok...banyak betol dah tempat adik pergi :)

    BalasPadam
  24. waaahhhhh besnye akak ! byknye tmpt akak dah penah pegi! ni buat x sbr nk kawen pastu blh jln2 merata dgn hasben !! rawrrrr ehehee

    BalasPadam
  25. wow. jalan2 cari makan. jalan2 caripengalaman. akan nanie terjah suatu ari nnt.

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||