My Raya Story Part III ~ Seoul Garden

11:09


Salam blogger,
Ramai yang dok kata i dok citer pasal raya tak habis lagi..
huhuhu *sedih i tau..
macam mana nak habis sayang² oiii..
kalau entri pasal raya i tue dok terperap jer tak publish pung...huhuhu
lagipun i nie bukannya fulltime blogger yang 24jam asyik nak mengadap blog jer wahai sayang² semua...
ditambah pulak dengan rutin harian i yang tersangat busy 
membuatkan masa i sangat terbatas untuk habiskan satu² entri tue..
I dok meroyan kat blog nie pun sekadar mengisi masa lapang i jer...
tapi tertiba pulak dah jadik gian..
kalau tak update tak senang dok dibuatnya..hahaha 
Sorry yer sayang² semua..
InsyaAllah i akan cuba improve lagi 
mutu dan keunggulan dalam berblog nie ya!...hehehe

Okey dah..tak mo emo² sangat aihh..
meh sambung balik story raya Part III...
lepas tue Part IV..Yeayyy nak habis daaaa tau....sabar jer la ek...
Okey citer Open House i kali nie bertempat di Seoul...
Seoul, Korea kahhh?????
Nehi...Nehi....Jangan dok feeling K-Pop sangat la yer.. 
Tapi ini adalah di Seoul Garden tue haaa..
Tahun nie Kak Imah iaitu CC i kata dia tak buat open house
Tapi dia tetap jugak nak beraya dengan kami..
So dia belanja kami semua makan kat Seoul Garden yang terletak 
di Gurney Plaza, Penang... 
Meh hampa layan jer la na gambar² i nie..
Biarlah hanya gambar yang berbicara..boleh gitew???
Cepat sikit habis kan story raya i..hahaha
Tunggu Last Part na.. K.Baiiiii... Muahhhhhh


















You Might Also Like

24 comments

  1. akak suka tengok baju farah tu, sweet jer...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak, tak pernah masuk Seoul Garden! hehhee. nampak menyelerakan sangat. berombak perut sheila tengok kak :)

    BalasPadam
  3. steamboattt.. bestnya beraya kat Seoul.. hehehe
    hampa buat ceq ketaq nak mkn steamboat aihh (ok tak bahasa penang ceq) hahaha

    BalasPadam
  4. mmmmmm sedap nya . dh lama xmakan kat seoul garden ^_^

    BalasPadam
  5. sakit hati tau tengok entry nie..sebab buat saya lapar...hahahaha
    alah biarlah diorang nak cakap ape..blog kita,,kita yang tulis..tk ciplak mane2 pun kan..

    BalasPadam
  6. 1st time sally g mkn, duduk situ dr pukul 6pm-9pm..hahaha...syg duit punya pasal...lepas2 tu tak dah.. :P

    BalasPadam
  7. ok apa story mory pasal raya..saya suka..kerana kesempatan yang ada kita kena hargainya..masa mendatang belum tentu kita bertemu ramadhan dan syawal lagi kan.. :)tengok hidangan tu terliur la pulak..

    BalasPadam
  8. Suka baca entri anda. Teruskan. Dah isi tqbung nuff anda.

    BalasPadam
  9. aaaa... akk terasa kerna entry raya bukan dalam karangan tapi still tak buat pon.. mcm malas.. eh malas manjanggggg...

    BalasPadam
  10. ramai kawan TB mkn kt seoul garden..TB je xpernah..hehe kesian kn..mahal x kak kt sane?

    BalasPadam
  11. wow..sambut raya kat Seoul garden tu..Bestnyaaa..Mesti heaven je makan kan..

    BalasPadam
  12. orang penang rupanya yer ...

    BalasPadam
  13. amboi farah... sedapnya makanan itu.. lapar mama, dari petang tadi belum makan ni...

    BalasPadam
  14. akak tak pernah lagi makan di situ.. bestnya ada orang belanja.. :D

    BalasPadam
  15. Memang puas hati kalau dapat makan dekat seoul garden ni. Dah lama tak makan dekat sini.

    BalasPadam
  16. selamat bercuti..jom melancong..

    BalasPadam
  17. laa.. jgn la sedih dear.. deqla gurau2 je tu.. huhu.. jgn marah.. xpe.. byk2 entri psl raya pun deqla tetap singgah sini k..jgn risau..hihi.. untung la byk gmbr.. kalo deqla pun nak je upload smua dlm blog..hihihi...

    BalasPadam
  18. wahhh..bestnya..teringin nk singgah seoul garden kt kl festival city..tp asyik ramai je org...huhu

    BalasPadam
  19. blh plk beraya kt Seoul garden.. hahahaahah

    BalasPadam
  20. makan steamboat ala-ala orang korea. best. boleh makan sepuas hati seronok makan buffet steamboat mcm gini kan...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||