Pantaskah Syurga Untukku

21:51





*Please..Hayati la bait-bait lirik lagu ini..*tears







You Might Also Like

13 comments

  1. first time akak dengar lagu ni.. rasa insaf bila dengar bait-bait liriknya..

    BalasPadam
  2. Lagu baru Tegar yer... tersentuh dengan lirik ni...

    salam perkenalan MS segmen 1st mama...

    BalasPadam
  3. belum pernah dengar lagi lagu ni

    BalasPadam
  4. Semua kita nak masuk syurga tp..... begitu lah ye, pantaskah syurga utk kita?

    BalasPadam
  5. deqla penah dah dgr lagu tegar yg ni.. mmg best.. lirik cukup bermakna.. ;)

    BalasPadam
  6. mmg touching lagu ni.. =(

    I love him.. budak ni bijak + cerdik.. last week dgr dia kat radio era very humble pandai melawak.. hope dia tak lupa diri suatu hari nnt.. ;)

    BalasPadam
  7. sweetnya farah..alhamdulillah..pengorbanan seorang isteri itu,insyallah,allah akan balas dengan kebahagiaan dalam bekeluarga kan..at last...farah happy dengan kehidupan farah sekarang...jadi lawyer utk suami & emir je ok kot...hehehe

    BalasPadam
  8. 1st time dgr... terleka jap bila dgr... thanks for sharing farah...

    BalasPadam
  9. Tersentuh hati dengar lagu ni.. T_T

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||