PEMENANG MINI GA MRS.SECRETARY

11:13


Salam bloggers,
Sorry i plan nak umumkan pemenang Mini GA i nie semalam...
tapi terlampau letih sangat sampai i tertido...hehehe
Memandangkan dah ada yang dapat menjawab dengan tepat kesemua Peribahasa/Simpulan Bahasa tersebut tibalah masanya i nak umumkan siapa pemenangnya..

Sebelum tue terima kasih kepada semua yang sudi join Mini GA i nie yer..boleh dikatakan hampa semua berjaya menjawab kesemua simpulan /peribahasa tue cuma kebanyakan hampa kantoi kat gambar ke-2 tue..

i dok ingatkan tak dak pemenang dah tapi akhirnya ada jugak seorang yang berjaya... =D


Meh check jawapan yang betul..:-
1.Hangat-hangat Tahi Ayam
2.Kaki Ampu
3.Mata Duitan
4.Kera di hutan disusukan anak dirumah mati kelaparan
5.Indah khabar dari rupa
6. Anak Buah
7. Kaki Bola
8. Lari-lari Anak
9. Lembut lidah dari gigi (Lembut gigi dari lidah)
10. Diam-Diam ubi
11. Anak angkat
12. Buah Hati
13. Mata Hati
14. Buku Lima
15. Malu-malu Kucing


dan pemenangnya adalah....Jeng..Jeng...Jeng... 


Tahniah Kak Farah!!!
Contact Farah kat SINI na..


dan hadiahnya adalah..

Mary Kay Satinhands.. ^__^


psst~ kalau ada yg berminat dgn produk Mary Kay boleh pm i jugak k..=)





Updated:-

Thanks to Blogger L..Sebab tolong betulkan kesilapan i tadi.. Actually i perasaan kesilapan tue. tapi memandangkan i share picture nie dari group Whatapps i..so i tak bole nak edit..tapi tak pe janji hampa faham na maksud gambar picture No.9 tue...hehehe..okey la...Happy Saturday!! muahhahhha






You Might Also Like

21 comments

  1. laaaaa kaki ampu ghupernye hahahaha jenuh mikior yong! Tahniah to Farah Bubblynotes (^_^).

    Thanks dear Farah (you dear) for this brainstorming game hehehehehe :)

    BalasPadam
  2. wah!! tahniah kepada pemenang dapt mary kay lagi..bertuah tu..=D

    BalasPadam
  3. Tak leh nak join GA dah skrg ni. pC buat hal.

    BalasPadam
  4. erks baru tau, thanks farah..terharu pulak ni... hu hu hu... gambar no2 tu memang agak confuse pada mulanya... hu hu hu.... thank you thank you...rezeki baby kot??? ^_^

    BalasPadam
  5. alahai.. jenuh mikir apa jawapan semalam.. hihi.. tahniah kak farah...

    BalasPadam
  6. Baru ajeee singgah blog kak Farah td :)

    BalasPadam
  7. tahniah buat kak farah
    tergelak bila ingat jwpn yumida

    BalasPadam
  8. welcome dear mrs secretary.. mohon hampun yer sbb perbetul .. hihi.. XOXO :)

    tu lah mmg jenuh dok mikir no.2 tu.. L jwb kaki tangan.. padahal mane der peribahasa kaki tangan. Ngee

    BalasPadam
  9. tahniah kepada pemenang.. akak je yang tak jawab.. hehe..

    BalasPadam
  10. eiii..kaki ampu tu xdpt nk pkir
    haha.
    jwb tp byk lobang
    hahaha
    thniah kfarah :)

    BalasPadam
  11. hakhak.. deqla slh ser yg no 2 tu.. mmg ssh yg tu.. tahniah ye farah.. ;)

    BalasPadam
  12. ehh slh jugak yg no 9.. alaa.. x aci la camni.. sbb terbalik kat situ..hihi..

    BalasPadam
  13. congrats kepada pemenang.. ;)

    BalasPadam
  14. terlepas sudah....mary kay tu...uhuk...

    BalasPadam
  15. huhhu best nye hadiah... tk sempat join, padan muka sbb dh seminggu tk bukak blog..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||