Review Blog 2.0

14:56






Cer tengok apa yang korang perlu buat untuk direview oleh aku :-
1) Follow blog www.sheilashahfiekry.my [wajib]
2) Like fanpage Sheila Shahfiekry (klik dekat sidebar ye) [wajib]
3) Tinggalkan url blog dan juga nama facebook [wajib]

4) Kalau korang buat entri, [sebagai bonus] aku masukkan dalam bloglist 'Lovely Friends'. Jangan lupa buh sekali banner tak awesome aku tu. War-warkan kepada rakan semua yaa.

Sonang syaratnya? Review ni akan berlangsung sampailah satu tempoh yang tak pasti. hehehehe. Satu entri kemungkinan besar akan digabungkan 2 hingga 3 blog depends pada kemeriahan korang sudi nak join. Jom meriahkan aktiviti lapang aku ni. hahhahaa.  :)



You Might Also Like

9 comments

  1. hheheh.. selamat bersegmen kak farah =)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum kakak ku sayanggg, thanks sudi joined. nantikan review mengikut giliran ye :)

    BalasPadam
  3. SELAMAT BERSEGMEN AKAK..=D

    BalasPadam
  4. rajin erk bersegmen..go farah go !!!

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||