Promosi Tambang Murah MAS Untuk Kakitangan Kerajaan

10:03





Salam blogger,
OMG!!!! ini betul-betul meruntun kalbu i..Harga tambang promosi ini terbuka kepada Kelas Perniagaan dan Kelas Ekonomi. Khas untuk Kakitangan Kerajaan Sahaja!!Harga promosi ini juga terbuka kepada ahli keluarga terdekat (suami/isteri/anak/ibubapa). 
Hendaklah pamerkan ID semasa proses membeli tiket..Tempahan boleh dibuat di Pejabat tiket Malaysia Airlines @ MASholidays. 

Jom kita p cuti sama-sama nak??? =D



Updated: 

You Might Also Like

27 comments

  1. Pergghh! sedap kalau ader extra money ni hehe :D

    BalasPadam
  2. murahnya farah.. untung jadi kakitangan kerajaan..

    BalasPadam
  3. nak nak nak jalan jugak..jom farah kita gi aussie sesame :)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kak, perghhh teringin sangat nak naik MAS! heeeeeeeee. jum jejalan oversea :)

    BalasPadam
  5. ala muni bukan kakitgn kerjaan tapi tapi tapi tunang kerja krjaan . . hehe . . sempat lagi ni nak beli . ngee ~

    BalasPadam
  6. wah kak..bestnya!:) tak pernah naik flight,hehe

    BalasPadam
  7. aiyark! gomen je..mana aci! hahaha..jom kak kita g Korea :P

    BalasPadam
  8. wahh untungnye gov..bestnyee..boleh akak jejalan ;)

    BalasPadam
  9. Hu..x dpt tket murah la cenggini...

    BalasPadam
  10. wow! best! mak kakitangan kerajaan kira boleh la kan ^_^

    BalasPadam
  11. best nyer!!!
    tq for sharing...

    BalasPadam
  12. Farah, murah nya promotion tu.. Farah dah book ke blom??
    cek tak layak =(

    BalasPadam
  13. alaaa bestnye, org kerja kerajaan best nye lahai.

    btw best gile tgk shortlist vacation tu :)

    BalasPadam
  14. akak dah beli, untuk tahun depan, RM100 je satu kepala, K.K, pergi balik. Tapi ada cas lain lak, still kena RM1300k. 5 orang

    BalasPadam
  15. beli untuk raya haji..jom balk kmpg dengan MAS. DAN ke vietnam dengan MAS..SANGAT BERBALOI

    BalasPadam
  16. wahhh.. lepas ni semua naik MAS..

    BalasPadam
  17. byk kelebihan jadi kakitangan kerajaan nih ...

    BalasPadam
  18. wahhhh..!
    eiqa x pernah lg naik MAS dan kapal terbang nya sekali, ekekekee

    BalasPadam
  19. Wah bestnya.. boleh ambil peluang yang ada ni.. Tapi Erin nak pergi yang Asean je.. murah tak sampai RM200 pun..

    BalasPadam
  20. wah..bestnya...fikir2 nie nak terbang kemana..hehhehe

    BalasPadam
  21. Tambang pergi eropah yang tak menahan murah tu. huhu. Pergi balikkan tu? Memang sangat murah dah tu.

    BalasPadam
  22. wahhh..bestnya...untunglah kaki tgn kjaan.. tp kakitgn tetap je kan? ;)

    BalasPadam
  23. rupanya dusta semata ye..huhuhuh...

    BalasPadam
  24. Sekarang suami dah jadi pesara kerajaan so tak layak le...:(

    BalasPadam
  25. termasuk persara atau tidak

    BalasPadam
  26. termasuk pesara atau tidak

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||