Aduh Aku Tertewas Lagi!!

11:34




Salam bloggers,
Sejak beberapa bulan nie i dok tahan nafsu tak mau shopping..tapi hari nie tertewas jugak akhirnya..hati i terpaut sangat dengan koleksi terbaru Halfmoon Smarties by Radiusite yang tersangat gojess nie.. 



Bertambah meroyan lagi apabila dapat tahu yang Shawl Smarties nie hanya LIMITED untuk Raya Specials Radiusite sahaja dan tidak akan di-restock lagi dah selepas ini..So apa lagi borong 3 color terus laaa..hehehe... Buat peminat tudung Radiusite p terjah cepat sebelum kehabisan stok okey.. I dah boleh ketawa riang sebab dah ada shawl yang i boleh nak melaram masa Hari Raya Haji nanti..hehehe - Cobaa hampa teka color apa yang menjadi pilihan i.. hohohoho...Okey la Happy Shopping!!! 


psst ~ Orang gomen gaji dah masuk kannnnnnnnn








You Might Also Like

33 comments

  1. ramai yang minat tudung atau shawl keluaran radiusite nie..diorang pandai pilih warna kan farah..tertarik tengok...ala..satu je...hehehehe...boleh diterima..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak, gila cantik halfmoon shawl! sheila memang dari dlu adore dengan material dia tapi bila nak beli asyik takda stock. huwaaaa nangis! akak beli warna apa? hehe

    BalasPadam
  3. salam perkenalan

    shopping is the best therapy for woman... :)
    jemput visit and follow me back :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. wahhhhh! bergaya la farah di pagi raya aji nanti ye hehehe. Pasti vouge! beli jangan tak beli hehehe (^_^)

    BalasPadam
  5. wow sampai 3 akak rembat yer... rasa nya yang merah menyala, royal blue dgn hijau kot .. sesuai dgn kak yang sgt vouge

    BalasPadam
  6. Sila2 beli jgn x beli..mesti akk bli warna biru tu kan..hehe

    BalasPadam
  7. amboiiiiiiiii suka na hehe..
    biasalah kan org ppuan ni gila shopping.. nak2 zaman ni shopping online sana sini.. lagi meroyan.. hehee

    BalasPadam
  8. Baca sambil lap2 ayaq lioq weyyyy...akak lama dah dok terkenan tudung kat Radiussite ni...uwaaaa...

    BalasPadam
  9. Perbelanjaan anda menyubur sektor ekonomi negara...hihihi. salam blogging.

    BalasPadam
  10. Tunjuk la farah.. nak tengok.. nak tengok.. :D mesti gojes nie..

    BalasPadam
  11. shopping jangan tak shopping farah..ngehehe..:)

    BalasPadam
  12. Tudung diorg mmg cantik2 tp cpt nau sold out...

    BalasPadam
  13. wah, boleh beli untuk awek syuk ni :D

    BalasPadam
  14. hahahaha simpan wei simpan~ nk tgu bulan depan lama lg tu.hahahaha

    BalasPadam
  15. tudung radiusite semua cantik2..memang tak tahan la kalau nk membelinya..hihi

    BalasPadam
  16. wah wah... belilah farah kalau dah minat, nanti takde lah sampai mimpi.. hihi...

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum kak, pasal mama As tu.. sheila pun confius nape dia panggil sheila "akak" hehehe. maybe mama jenis cepat mesra kot.. btw, sheila panggil dia mama :)

    BalasPadam
  18. aaa memang gojes la kak
    yumida pernah dpt tudung bling2
    hepi...
    promosi hebat ni..meh reramai rembat

    BalasPadam
  19. saya memang peminat shawl . tapi lebih puas klu dapat belek n tgk dgn mata sendiri ...

    BalasPadam
  20. cantik kannn.. Tapi akak tak pandai pakai shawl..huhu

    BalasPadam
  21. Tu dia! Borong 3 kaler sekaligus.. Barulah riang ria di aidiladha.. Tetiba rasa suspen plak kaler apa yang sis beli.. heheh..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  22. adoi...sally byk tudung sauk je..hahaha

    BalasPadam
  23. wahh so shomeii laaa halfmoon tuh..tp macam maal sgt le plak..tp kualiti mmg best

    BalasPadam
  24. online shopping memang best. kalau gatal tangan , browse.. terpikat dengan sesuatu barang tu... tak sah kalau tak beli.. boleh tak lena tidur malam dibuatnya

    BalasPadam
  25. cantik tudung tu farah.. akak tengok pun tergoda..

    BalasPadam
  26. lame tak pergi radiusite.. owner die schoolmate fifi..

    beli warne ape?

    BalasPadam
  27. woaah, bnyknya shopping. huhu

    BalasPadam
  28. wahh aida pon suka pakai half moon..sebab cutting cantik!tapi tak mampu nak borong 3 terus..kopak mak!!heheee

    BalasPadam
  29. tudung radiusite memang cantikkan.. suka model dia tu. comel je :)

    BalasPadam
  30. sakan la beraya farah kali ni ya... jgn lupa buh gmbr dlm blog entry ok...

    BalasPadam
  31. suka jugak ye farah beli tdg.. doakan moga farah kekal bertdg 1 day ye.. aamiin..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||