Bajet 2014 # Bonus 1/2 Bulan Gaji Untuk Pejawat Awam

19:22


Salam bloggers,
Suka tak dengan pengumuman PM kita tadi..walaupun tak seperti yang diharapkan tapi tetap bersyukur atas apa yang diberikan..
Okey la tue dapat jugak Bonus 1/2 Bulan Gaji daripada tak dak kan.. Syukur Alhamdulillah...Thanks PM! ^__^

Buat semua Pesara Kerajaan pula termasuk la abah i akan dapat Bantuan Khas Kewangan sebanyak RM250.. 

Selain drp Bonus nie dengarnya sebanyak 81 Skim Perkhidmatan jugak akan ditambahbaik bermula bulan November nanti...Sama-sama la kita tunggu yer.. =D





You Might Also Like

17 comments

  1. alhamdulillah lah kan.. hehhee =)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, dapat setengah bulan bonus. Sebenarnya untung kakitangan kerajaan ni, nak raya dapat bonus, akhir tahun dapat bonus. Walaupun ramai yang pertikai prestasi kerja kakitangan kerajaan, tapi setakat ni saya berpuas hati dgn servis orang kerajaan. Kadang2 memang ada slow dorang buat kerja, tapi biasalah manusia. Asalkan tak menyusahkan pelanggan.

    Paling suka pergi hospital kerajaan, staff baik-baik. Doktor pun baik-baik. Kadang2 tu jauh lagi bagus dari staff hospital swasta. Memang mereka patut dapat bonus bertimpal-timpal.

    BalasPadam
  3. Nur harap rumah mampu milik tu, mampu la untuk nur miliki.... tau la harga umah skang ni...kate umah mampu milik tp harga smp mati pon x mampu milik...hihihihi

    BalasPadam
  4. alhamdulillah. walaupun syuk kerja swasta >.<

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah..walaupun saya cuma housewife tapi hubby keje govrmnt.rezeki anak2...

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah...rezeki gak....:)

    BalasPadam
  7. alhamdulillah rezeki tu :)

    BalasPadam
  8. alhamdulillah..rezeki bg yg berkerja dgn gomen
    yumida isi tabung Nuffnang sini - sfcf n churp2 - selamat menabung :)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah, okay la tu kan akak dari tak de :)

    BalasPadam
  10. syukur alhamdulillah :)
    81 skim perkhidmatan tu yang di tunggu2 :)

    BalasPadam
  11. 1/2 gaji pun kira oklah dari nan hadooo... hihihi... boleh dah wat gi bercuti tu kan.. kekeke...

    BalasPadam
  12. alhamdulillah... ok la tu kan.. bersyukur daripada x dpt langsung.. ;)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||