Cash Out Nuffnang Kali Pertama

12:20



Salam bloggers,
Yeayy i dah berjaya Cash Out My First Nuffnang Earnings hari nie.. InsyaAllah dalam masa 30-60 hari sampai la kot cek dari Mr.Nuff.. tak sabar pulak rasanya nak tunggu cek tue sampai..hehehe..Syukur atas rezeki ini.. =D

Semua duit dalam akaun Nuffnang i dah jadik RM0.00 semula..so i kena la start kumpul balik..Tapi Alhamdulillah masih ada 5 iklan lagi still dok Ongoing kat blog i..harap sangat iklan2 yang masih dok Ongoing tue dok la lama2 sikit yer.. 

'Click Rating Stars' blog i jugak bertambah baik.. Kalau sudi hampa penuhkan la sat ruang 'star' yang masih kosong tue naaa....  

Thanks kesayangan semua!!!!!! *kiss









You Might Also Like

31 comments

  1. hehe dalam masa sebulan sampai lah..Dik An dulu cukup sebulan dah smpai hihi..

    BalasPadam
  2. wah..tahniah ye =)
    cheqna pun sedang tunggu cek dari nuff gak ni
    salam singgah n komen tuan tanah ye =)

    BalasPadam
  3. hihih, nanti kita dapat cek sama kot harinya.. kita tunggu ye.. hihi

    best kan.. hihi

    BalasPadam
  4. wah best2 ni leh shopping! hehehe..
    dd dah click iklan sini..hehe :)

    BalasPadam
  5. eka dah 4 kali ke 5 kali cash out
    ade sekali je dpt beratus.

    yg lain dekat seratos cmtu.

    hehehe

    ni eka banyak dapat BE. saje kumpul bagi banyak

    BalasPadam
  6. wow.. tahniah kak farah.. jeles i tau... bila lah dapat cash out jugak .. ^_^

    BalasPadam
  7. Akak nak tunggu buat duit raya...ekeeekeeekeee...

    Tahniah Farah!

    BalasPadam
  8. bestnye.. nanie x pernah cash out lagi. sebab x banyak pun earningnye.

    sedih :(

    BalasPadam
  9. wah bestnya suda boleh cashout..t blh la belanja kita kepci kan :)..
    t kita top up tabung tu balik ya

    BalasPadam
  10. alhamdulillah..rezeki pertama dari nuffnang ye dear. Kenit punyer bila la nak naik mencanak macam dear ye (^_^). Tahniah farah ... kenit singgah penuhkan separuh tabung hehehe :D

    BalasPadam
  11. semoga bertambah murah rezeki yer Farah... Zaza pn always support u darl =)

    BalasPadam
  12. heee..nana pun ingat nak cashout jugak:)

    btw,tahniah akak!boleh la belanja nana pasni,hihi....^-^

    BalasPadam
  13. akak lom cash out lagi lah dik..sayang cik akak nak cash out :)

    BalasPadam
  14. kite pon dh cshout. tapi belum smp lg cheque. hehe

    BalasPadam
  15. bestnya dah cashout...mesti banyak tu farah...sy belum lagi..rasa sayang pulak nak cashout...tunggu banyak skit boleh tak..hehehe
    isi tabung dlu

    BalasPadam
  16. wahh tahniah Farah..mesti mahsyuk ni..tahniah tahniah tau!

    BalasPadam
  17. wahhh dah cashout ye.. tahniah..! meh sini kita isi tabung tu kasi penuh, mana tau bulan depan bole cass out lagi :)

    BalasPadam
  18. ALHAMDULILLAH
    TAHNIAH KAK FARAH
    BEZNYEEEE
    ISI TABUNG SINI

    BalasPadam
  19. Tahniah akk..sya punya nuff bru 2 hinggit..ngee..

    BalasPadam
  20. Woah, dah boleh cashout yer :)

    Alhamdulillah, tahniah!

    BalasPadam
  21. Tahniah. Akk nak tunggu duit tu beranak lagi ☺☺

    Berderet tu BE. Masyuk.

    BalasPadam
  22. alhamdulillah, tahniah farah.. dah cashout ya.. yang akak cashout bulan lepas still unpaid lagi..

    BalasPadam
  23. tahniah farah.. murah rezeki... =)

    BalasPadam
  24. Assalammualaikum..mrs secretary,

    tahniah k dah cash out moga lepas nie.. byk lagi cek nuff menyusul k..

    mselim3

    BalasPadam
  25. tahniah kak farah ::D
    syuk punya pun masih perlukan dkt 1 tahun lagi kod nak cukup rm 100. haha

    BalasPadam
  26. Ha'ah la kan.. Dah hujung bulan.. Nak cash out jugaklah.. Hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||