CPUV Nuffnang ke-13

12:00


Salam blogger,
CPUV ke-13 yang singgah..Thanks a lot  Mr.Nuff untuk pemberian CPUV nie...*kiss - Kiranya termasuk yang terbaru nie masih ada 6 CPUV lagi yang masih dok 'On Going' - yang lain semua dah credited..Syukur Alhamdulillah... =D 

CPUV terbaru nie datangnya dari Campaigns Chipsmore(Oct)..
Jom kita play-play..Mana tahu ada rezeki kita nak menang 
Grand Prize 5D/4N trip for four (4) person ke Tokyo Space World..
Cepat terjah untuk info lanjut.. K..Bai..^__^







You Might Also Like

25 comments

  1. akak pun dapat jugak cpuv nie..nak klik iklan,dia tidur pulak..tahniah ye farah..

    BalasPadam
  2. setakat td tgk blom dpt lg CPUV ni. sobs =(
    last week ada hantar ticket pada nuff.. so tggu je lah huhu

    BalasPadam
  3. Wahhhh akak sangat jeles okeh!

    Buka pagi tadi akaun Nuff satu dah credited hanya tinggal lagi satu je iklan sedih betul pas tu earning ciput ja...

    Cer bagi petua sikit nak dapat iklan bebanyak cam gini...ahahaa...

    BalasPadam
  4. Tahniah.. dapat cpuv baru lagi ;)

    BalasPadam
  5. untungnya dik..akak pun dapat iklan tu juga...hihi

    BalasPadam
  6. Assalammualaikum...Mrs Secretary,

    Alhamdulilah dapat cpuv daripada chipsmore..

    mselim3

    BalasPadam
  7. Alhamdulilah.. Tahniah.. =)

    BalasPadam
  8. congrates dear (^_^)...done klik for you.

    BalasPadam
  9. Wah! Kencang BE melekat kat blog u sis.. Jeles kite.. hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  10. congrats farah akak tumpang happy untuk farah... huh...ni baru sempat nak sampai sini...tapi akhirnya sampai juga kan? *_^ wink wink...

    BalasPadam
  11. wahh byk tu... bertmbh murah rezeki farah sekeluarga.. ;)

    BalasPadam
  12. alhamdulillah, suka nanie bila kawan2 dapat duit dr mr nuffanang. hope nanie dpt tempiasjugak


    keep it up kakak :)

    BalasPadam
  13. Geram betul tengok orang dapat cpuv je.. Tahniah la ye

    BalasPadam
  14. wah congrats yer kak farah :)

    BalasPadam
  15. tahniah kak farah
    alhamdulillah

    BalasPadam
  16. Boleh kak.. Pape nak tau pasal Shaklee, nanti just PM or direct SMS Mieza ye.. =)
    ZON PERMAISRURI CHOMEL

    BalasPadam
  17. alhamdulilah.. rezeki akak untuk bulan 10 ni. done isi tabung nuff akak

    recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

    BalasPadam
  18. wah , tahniah kak farah :D

    BalasPadam
  19. banyak tu...yang menyinggah...
    barula semangat sikit nak berblog...
    saya baru 3 jer...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||