CPUV Nuffnang ke-15

11:12


Salam Blogger,
Syukur Alhamdulillah CPUV ke-15 datang menyinggah pagi nie..
Thanks a lot Mr. Nuff kesayangan ku..
Bertambah2 sayang i kat u tau Mr. Nuff.. ^__^

Thanks jugak to SFCF TalentCorp yang still memberikan kepercayaan kat blog i bagi mempromosikan campaign ini untuk kali ke-2. Yang 1st hari tue pun masih berstatus Ongoing lagi tau..tapi x pa dok la lama2 sikit na.. i tak kisah malah suka!!!!

Buat kawan2 kesayangan i jugak meh la support i klik iklan tue untuk mengetahui info selanjutnya yer.. thanks..

I nak ucapkan terima kasih jugak buat kesayangan semua yang sentiasa support blog i nie.. Happy sangat bila tengok 'Stars' i tue penuh macam tue.. kalau hampa sudi penuhkan la jugak yang masih kurang tue yer..hehehe - Okey la baiiii...


psst ~ *i sedang berusaha untuk blogwalking ke blog hampa semua yang singgah sini.. sebab tanpa sokongan hampa semua tak berseri la blog picisan i nie..tapi kalau i lambat singgah hampa jangan majuk tau..  =D








You Might Also Like

24 comments

  1. tahniah dear... mama double klik... hihi

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum...ok lah mrs sec,

    tahniah k.. alhamdulilah murah rezeki.

    mselim3

    BalasPadam
  3. alhamdulillah...tahniah kak:)

    tak tau apa kabar CPUV nana sebab tak boleh bukak website nuffnang,huhu

    BalasPadam
  4. Tahniah dear...owh dia ada dua versi ke. Kenit klik yang 1st dulu k pasal yang 2nd tak timbul lagi (^_^)

    BalasPadam
  5. Salam akk..wah..dah yg ke 15 tu...thniah2 :)

    BalasPadam
  6. Akak tinggal 2 je ongoing...sabar...sabar...

    BalasPadam
  7. good luck dear..tahniah...if xde aral memang selalu singgah..

    BalasPadam
  8. KLIK IKLAN SATU....TAHNIAH FARAH

    BalasPadam
  9. I jelessssss.. bln oct ni I baru dpt du je CPUV yg masih ongoing.. sept punya ada satu je yg masih ongoing.. yg lain dah credited.. huwaaaaaa =(

    BalasPadam
  10. UNTUNGNYA....DIK :) TAHNIAH

    BalasPadam
  11. Congrats dear! Nanti kita tolong isikan tabung sampai penuh k ;)

    BalasPadam
  12. Wahh tahniah farah..rezeki mencurah ni..mesti happy bangat kan..harap2 ia bertahan lama..

    BalasPadam
  13. wahh tahniah kak farah..kak berbalik pd yg aritu TB tny akak gune set acne tuh bpe rm err??pernah gak try housemate TB nye botanical yg mask..wah best nyee..malus mulus je scrub nye kan

    BalasPadam
  14. tahniah farah.. akak tambah tabungan farah.. :D

    BalasPadam
  15. wahh tahniah farah.. berbintang-bintang lagi tu.. ;)

    BalasPadam
  16. wah.. untungnya ade cik nuff... kite xde lagi hehehe

    BalasPadam
  17. wah akak dpt bintang full beznye!
    tahniah...
    mmg bertuah akak terpilih dpt scfc ni..2 lg tu...moga dimurahkan rezeki akak

    BalasPadam
  18. tahniah dear... rezeki tu :)

    BalasPadam
  19. bestnyeee.. rezeki. alhamdulillah

    BalasPadam
  20. Wahh,!! first time nie eiqa bce entry blogger yg penuhh bintangg dekat situuu :D
    tahniah ye kak.!!

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||