CPUV Nuffnang ke-16

12:32


Salam Bloggers,
Syukur... Syukur....Syukur...Alhamdulilah....
Hadirnya CPUV ke-16 pada 25 Oktober 2013...
Thanks Mr.Nuff kerana sentiasa menceriakan hari2 i..*kiss

CPUV ke-16 datangnya dari..


Sememangnya filem ini adalah filem yang dinantikan oleh i.. Tak sabar nak tengok kesinambungan kisah percintaan yang terhalang antara THOR dan kekasihnya akibat daripada perbuatan adiknya LOKI yang ingin merampas kuasa dan ingin menjadi Raja..Untuk mengelakkan FROST GIANT dari Planet JOTUNHEIM datang menyerang mereka...THOR terpaksa memusnahkan Pintu Gerbang yang boleh menghubungkan antara ASGARD, JOTUNHEIM dan jugak BUMI....


Menarik bukan... Adakah THOR dapat bertemu kembali dengan kekasih hatinya iaitu JANE FOSTER??? Adakah LOKI akan kembali untuk membalas dendamnya????? Sama2 kita saksikan di pawangan pada 31 Oktober 2013 nanti..=D

*Happy Sunday



You Might Also Like

12 comments

  1. congrats sis... jeles2.. doakan saya pun dapat juga nanti... jemput menabung kat page saya ye sis ^_^

    BalasPadam
  2. alhamdulillah.. tahniah farah, banyak yang tengah ongoing tu.. akak singgah isi lagi 3.. :D

    BalasPadam
  3. banyaknya farah cpuv farah... syukur..
    mama klik thor farah ek..

    BalasPadam
  4. Wahhh wahh.. alhamdulillah rezeki akak murah :D

    *nak jawab soalan akak hari tu dekat blog eiqa, eiqa terbang ke Jitra nanti kak, akak duduk mne pulakk.???

    BalasPadam
  5. suke dia ketuk orang pakai hammer batu tu. :D klik3

    BalasPadam
  6. Best2! Wajib tonton nih.. Btw, congrats sis dapat BE lagi! ^_^
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  7. wah beznye
    iklan tu tgk keluar la kak
    yumida klik cinema
    and hotlink n chipsmore

    BalasPadam
  8. tahniah.. :D menabung disini~

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||