GoodBye My Bos

11:14


Salam bloggers,
Dah 4 hari blog i senyap tanpa sebarang entri kan..Sepatutnya i nak up citer nie masa hari yang sama bos i bersara...but what to do den tak sempekkk!!! hahaha - Ini la bos yang i dah jaga selama 4 tahun 7 bulan..Orangnya very the sempoi yang pernah i handle..My bos seorang yang sangat prihatin, bukan jenis bossy, boleh give n take, yang paling best sekali dia selalu bagi duit poket kat i..tak kira perayaan.. raya posa pun i dapat... raya cina pun dapat, kadang-kadang tue tak dak raya pun tetap jugak dapat..pemurah kannn bos i nie...hehehe...Ermmm senang cakap beliau adalah bos terbaik yang pernah i jaga..Sepatunya bos i bersara wajib tahun depan.. tapi my bos ambik option bersara awal sebab nak buat chambering.. nak jadi lawyarrr pulak katenyerrr..hehehehe..


Sebagai tanda penghargaan untuk my bos yang baik hati tue i belikan cenderahati kat dia sebagai kenang-kenangan..i harap setiap kali dia pakai pakai tali leher yang i kasik nie dia akan ingat la kat i kannn...dengan sengajanya i pilih color shocking blue tie nie for my bos.. walaupun my bos dah agak tua berumur tapi i nak my bos sentiasa nampak muda gitew..hehehe.. I hope u like it Bos! =D

Thanks bos sebab belanja kami semua Kapitan's Tandori Nan yang meletopss nie.. =D - Bila free nanti mai la ofis belanja kami lagi naaa.. hehehe


Gaya wajib bagi seorang penjawat awam di hari terakhir perkhidmatannya adalah bergambar bersama punch card...hehehe - gamaknya i nanti pun sama macam nie jugak la kot..tapi i lambat lagi la ..i pilih umur persaraan 58 tahun.. So ada 29 tahun lagi nak kena kerja!!!!
Oh tidak!!!!!!!!!!!! - Sabarrrrr jer laaaaaaaaa...
dah nama pun 'BERKHIDMAT UNTUK NEGARA' =D




p/s ~ Good Luck Bos.. May God Bless U Always.. =D






You Might Also Like

15 comments

  1. Bertuah dapat pekerja macam anda..dah klik iklan...salam blogging.

    BalasPadam
  2. alhamdulillah farah dapat boss yang baik..dd? ermmm...hehe..bos ku yang sekarang bukan bos ku yang dulu..huhu~

    BalasPadam
  3. handsome jg boss farah yer.. wpun grey hair tp tetap kacak hhehehe
    all the best to your boss.. actually boss lelaki ni tak banyak kerenah.. Zaza pernah dpt boss ppuan yg super duper strict mcm tiang lampu.. nak buat itu itu semua kena ada peraturan.. derrrrr. ;)

    BalasPadam
  4. mesti ada sedikit sedih bila boss yang baik hati tinggalkan kita kan farah...tapi bestnya boss belanja makan...nak sikit

    BalasPadam
  5. Untung dapat bos baik & pemurah macam ni.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  6. ok akak miss nak makan kapitan tandoori tu... bila tengok box tu terus teringat...

    BalasPadam
  7. best gile dapat boss yang baik hati macam tu . . teringinnye . . ni boss muni asyik melenting tak tentu pasal je selalu . kalao org perempuan ha . . huh tak suka -.-'

    BalasPadam
  8. lepas ni farah kena jaga bos baru la pulak ye.. hihi.. hrp dpt bos yg baik mcm ni ye farah.. =)

    BalasPadam
  9. sedih bila bos yang baik pergi.. semoga pengganti bos farah tu pun baik macam dia juga..

    BalasPadam
  10. pergh.. Tandoori kapitan. Sedap tu.

    Kalau ofis yang tak guna punch card macam tu tak boleh la nak bergambarkan.

    BalasPadam
  11. lepas ne ngadap boss baru hehee

    BalasPadam
  12. selamat berjumpa dengan boss baru..hihihi

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum kak, bestnya nak buat chambering! nice bos. hehehe. insyallah pasni dapat bos baru ekkk

    BalasPadam
  14. Baiknya boss dia. Bos baik baik camni ssh kita nk jumpa kn. Farah keje gomen ke

    BalasPadam
  15. seronok dapat bos yg sempoi je kn..kite nk bekerja pon best..l la bos yg xkedekut ;)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||