Mrs.Secretary Candy Buffet & Fountain Chocolate

09:31





Salam bloggers,
Boleh tak i nak promosi business sendiri kat sini...hehehe...Eh tak der la i just nak share dengan hampa semua yang business 'Mrs.Secretary Candy Buffet & Fountain Chocolate' yang i war-warkan sebelum nie berjalan dengan lancar.. Syukur Alhamdulillah...Harapan i lepas nie akan ada lebih banyak lagi tempahan yang masuk.. hehehe - Hampa tolong doakan  i okey.. *kiss

Meh jemput singgah sambil cuci mata tengok hasil kerja i kat Facebook Page - 'Mrs.Secretary Candy Buffet & Fountain Chocolate' ..*kalau sudi tolong la LIKE  sekali page tue.. Mana la tau kot ada di antara hampa yang berminat nak tempah kat i ke untuk menyerikan hari bahagia hampa nanti..hehehe - Oh yerr i jugak ada buat promosi 10% diskaun from harga pakej tau dari sekarang sehingga 16.10.2013 jer.. 
So cepat-cepat la booking kat i untuk menikmati harga istimewa tue..
k. baiiiii..^__^







You Might Also Like

25 comments

  1. wah menarik ni ni...insyallah ..nanti kalau buat majlis, nanti boleh la tempah :)

    BalasPadam
  2. cantiknya farah...nie yg rasa nak buat majlis lagi nie...hehehe

    BalasPadam
  3. waaah. bestnyaaa...
    kalo majlis2 wat gini..
    comel gilaaa..
    teringin laaaak nak ada candy buffet..

    BalasPadam
  4. wah..aktif jgk farah nie berniaga..:)

    BalasPadam
  5. bestnya.. Zaza suka bisnes macam ni.. dah lah cantik, tang deco2 kena guna kreativiti sendiri rasa fun sangat.. nanti Zaza pi like fb page hampa naa.. =)

    BalasPadam
  6. ok, dah like farah, semoga maju jaya bisnes..kalau ada yg tanya ke nanti boleh lah rekemen..

    BalasPadam
  7. Terbaek kak...semoga biz akak berjalan dgn baik dan murah rezeki. OHSEM!!!

    BalasPadam
  8. sangat menarik & cantik..teruskan usaha.moga berjaya ;D

    BalasPadam
  9. tahniah kak bisnes makin berkembang.. ^_^

    BalasPadam
  10. Wah, berbakat seni betul dia.. good luck for ur bisness.. nasib jauh, klu tak tempah dah tok bulan 12 nih... hihihihi

    BalasPadam
  11. selamat maju jaya farah.. alhamdulillah dah semakin maju.. :D

    BalasPadam
  12. wahhhh...sudah berbisnes org SP niee...hebak!.gud job dear!...

    BalasPadam
  13. Sekarang ni candy buffet jadi trend kat mana2 jugak...

    BalasPadam
  14. terliur tgk coklat kak..hehe

    BalasPadam
  15. Semoga busines terus maju ye.. Boleh tu.

    BalasPadam
  16. napa lah kita sorang utara sorang selatan, kalau dekat mama tempah kat farah je.. bestttt....

    BalasPadam
  17. ehh hasil keja farah ke ni? mcm menarik je..

    BalasPadam
  18. Kalo ada event nak tempah lah...mesti besttt

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum kak, bestnyaaa. insyallah sheila doakan akak punya bisnes maju dan sukses. insyallah.

    BalasPadam
  20. wahhhh terbaikla sis! Bestnyer ada bisnes sendiri...so gojes your deco!

    BalasPadam
  21. Akk dah like.

    Jeles rr sbb akk pun minat busn cm ni gak.

    BalasPadam
  22. wahh klu dekat boleh gune perkhidmatan akak bile diperlukan...hehe..harge kawan2 kn kak ;p

    BalasPadam
  23. wahhh menarik pakej yg disediakan ni :)

    BalasPadam
  24. skrg ni mmg trend buat candy buffet kt mana2 majlis kan... semoga bisnes farah bertmbh maju dan kaya raya gittew...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||