Salam AidilAdha & Happy Holiday

16:14


Salam bloggers,
Hari nie i busy sangat..busy dok kemas bilik Pengarah yang dah sedia kemas pun..hehehe...My new bos akan report duty pada 16 Oktober 2013 nie..means balik jer dari cuti raya haji nie i bakal dapat bos baru laaa.. *Tuan Haji katernyerrrrr...- hampa tolong doakan i dapat serasi dengan bos baru i tue nanti yer...nebesss pulak rasa....huhuhuhu

Buat bloggers kesayangan semua yang singgah dan drop komen kat blog i nie thanks a lot..*kiss - Insyaallah lambat cepat hampa tunggu la kunjungan balas daripada i pulak okeyyy.. I akan try my best untuk blogwalking dan lepaking kat blog hampa semua...Meh layan gambar kat bawah nie sat...hehehe

Santapan penyejuk tekak i tengah hari tadi.. ^__^

Oh yaaaa... hampir terlupa pulak.. dikesempatan nie jugak i nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha buat hampa semua..i jugak mintak ampun dan maaf atas segala kesilapan i yang mungkin secara tak sengaja menguris hati dan perasaan hampa selama kita kenal...Okey Happy Holiday!!!!!!!!



psst :- Esok i nak p Tambun Waterpark..Kalau terjumpa nanti helo-helooooo la naaaaaaaa..







You Might Also Like

30 comments

  1. happy holiday Farah.. doakan farah sherashi lah dgn boss baru nnt naa =)
    time I pi tambun u tak pi.. tak dapat jmpa huhu

    BalasPadam
  2. sedapnya.. selamat hari raya aidiladha farah.. dan selamat bercuti juga.. :D

    BalasPadam
  3. Selamat menyambut hari raya aidiladha juga sis hehe..

    BalasPadam
  4. amboi kak petang2 dok letak gambaq aiskrim plak buat kami kat sini terliuq ja. gud luck kat dgn bos baru dan salam aidiladha ^_^

    BalasPadam
  5. mak aii bestnye BR..tah bil abole makan lagi..
    happy hols and selamat hari raya aidiladha farah..sempat gi tambun ye..have fun :)

    BalasPadam
  6. happy oliday kak..salam aidiladha jgk =)

    BalasPadam
  7. slmt hari raya aidiladha juga kak :)

    BalasPadam
  8. selamat bercuti farah... selamat hari raya juga..

    BalasPadam
  9. selamat bercuti kak farah
    amboi kemain menggoda ice cream tu

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum kak, selamat hari raya aidiladha buat akak dan keluarga. yeayyy. lepas raya blogwalking semula :)
    *aiskrim... nak sikit kak

    BalasPadam
  11. selamat bercuti farah.. selamat hari raya..

    BalasPadam
  12. selamat menyambut hari raya Aidiladha juga kak :) selamat bercuti^^

    BalasPadam
  13. dapat bos baru? hrmm semoga tuan haji tu sporting... hihihi... itu yg penting kan... btw best la nk gi cecuti main air...

    BalasPadam
  14. Happy holiday sis.. Esok sis ke Lost World Of Tambun ke? Bestnya.. =)
    http://www.dailymotion.com/video/x15niza_rm166-4_music?start=0

    BalasPadam
  15. Selamat bercuti farah!!!!Selamat hari raya juga...

    BalasPadam
  16. salam aidiladha n hepi holiday too

    BalasPadam
  17. Selamat hari raya n happy holiday juga for you dear! Amboiiiiii melimpah2 eskrem BR dia...berapa la harga semangkuk tu ye farah (^_^). Teringin nak merasa semangkuk tapi tengok harga satu scoop dia pun dah....gulp!!

    BalasPadam
  18. bila nak belanja i satu ni :P

    BalasPadam
  19. Selamat Hari Raya Aidiladha. Semgoa bos baru best la ye. Hehe

    BalasPadam
  20. selamat hari raya aidiladha dan selamat bercuti
    dan selamat dapat boss baru. :)

    BalasPadam
  21. Selamat Hari Raya Aidiladha Farah...wah kejamnya dok tayang2 benda sedam cenggitu.

    BalasPadam
  22. aiskrim tuu...sedappnyaaa..heheee
    Selamat Hari Raya Aidiladha dear..

    BalasPadam
  23. wah.. semoga bos baru baik2 saja. lama xmakan BR. slmt hari raya buat farah sekeluarga :)

    BalasPadam
  24. selamat hari raya aidiladha kak farah :D

    BalasPadam
  25. selamat menyambut hari raya aidiladha :)

    BalasPadam
  26. mabeles nye eskrem tuh !!!

    BalasPadam
  27. dah tau dah dia bercuti ke tampon..syok sgt tgk gmbr2...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||