Wordless Wednesday #31 ~ Safety Gate

08:10



Which one is better?


Hands Free Safety Gate

OR

Pressure Safety Gate



Sumber Picture ~Mr. Google








You Might Also Like

25 comments

  1. msti 2-2 ade kebaikan masing2..better yg pressure tuh kot

    BalasPadam
  2. saya suka yang bawa punya..no 2. banyak iklan ye...done klik.

    BalasPadam
  3. mana2 pun ok janji safety mesti ada disitu.. =)

    BalasPadam
  4. Suka kedua-duanya...baik try dulu keselesaan kita nak handle safety gate...yg ptg kedua2nya ada kebaikan yg sama :)

    BalasPadam
  5. mcm sama je,apa bezanya dear.

    BalasPadam
  6. ramai org guna yg bawah tu...nuff utk tuan rumah

    BalasPadam
  7. tak tau pulak mana satu yang sesuai...cuba buat perbandingan antara keduanya...

    BalasPadam
  8. Tak tahu pasal benda ni. hehe

    BalasPadam
  9. dua2 pun ok kot.. tp kena tgk pd kelebihan la.. yg mana lagi byk kelebihan.. ;)

    BalasPadam
  10. Yg no 1 kut akk..mcm terperasan sedara ada pkai ni

    BalasPadam
  11. zura pun rasa better yg no dua tu.... nnt farah nak pasang kt bahagian mana ?

    BalasPadam
  12. dua2 pun cam best, tp kenit tkleh bg komen sb tak pernah beli hihi. Tunggu review dari Farah je la :D

    BalasPadam
  13. Rasa macam lebih selesa dgn pressure safety gate...

    BalasPadam
  14. yng presseure, sy pun guna yg tu masa zara kecik,better

    BalasPadam
  15. akak takde pengalaman lagi bab ni.. akak rasa macam yang ke-2 tu ok lagi kot..

    BalasPadam
  16. yg no.2 tu rasanya farah..:)

    BalasPadam
  17. takde baby lgk..so tak reti sgt nak advise..hehe

    BalasPadam
  18. cari yg flexible kot ...

    BalasPadam
  19. yumida x tahu psl gate ni kak...hehe
    blh try beli 2 kot..hehe
    moga dpt decide mana yg terbaik..al d bez
    yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

    BalasPadam
  20. Err,, ni penghadang tangga ke? Anak akak tak pakai ni, so tak dapat bagi komen. Yg kecik tu akak ajar terus panjat tangga dari umur 9 bulan..Hihi. Tapi kalau risau, elok pasang juga, kalau jadi apa-apa nanti menyesal pulak. Pilihlah yg kualiti terbaik, mahal sikit janji anak selamat

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum kak, wahh bestnya! akak sheila pun ada beli ni. hero2 dia dah kena pagor daripada masuk dapur. hihii. mahal tak kak? pagar ni senang cabut dan pasang kat tempat lain kan?

    BalasPadam
  22. xtahu apa bezanya.. kena tnya pada yang pakar.. :)

    BalasPadam
  23. beli yg memula tuh lebih praktikal. mcm jaa sendiri, jaa ada pagar jenis yg bawah tu. susah kalo kita nk berjalan. kena langkah @ angkat kaki. kalo pakai seluar takpe la, time pakai kain @ skirt....? seksa!!!

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||