Wordless Wednesday #32 ~ Emir Dah Boring Laaa Mama!!!

10:36




 












You Might Also Like

35 comments

  1. hahaha itu betul2 pnya boring tu sampai baring atas tu.. jgn buat sll ye Emar.. dangerous tau ;)

    BalasPadam
  2. amboi emir..cantik tmpt melepak..hihik

    BalasPadam
  3. hihi..muat2 je emir naik atas tu ye:)

    BalasPadam
  4. ala siannya dia...hihihi comel.

    BalasPadam
  5. amboiiiii pport baik punyoooo..

    comel la awk ni sayang..

    geram aunty tau..

    BalasPadam
  6. eh comel nya emir ni. dia dk lepak kat atas tempat yg salu org letak bantal tu kan. hehe :)

    BalasPadam
  7. hihi.. emir explore.. ufairah pulak memang nak duduk depan je dalam kerete..

    BalasPadam
  8. Itu atas dashboard ke tu? sabo je la maknye..

    BalasPadam
  9. tak ckup luas kot kete mama dia..hehehe...emir2..

    BalasPadam
  10. dulu ank2 buah sy pun suka duk situ..aduhai, pnjng betul akal dorang ni kan..

    BalasPadam
  11. hihih. comel je terselit begitu, mama isi tabung emir..

    BalasPadam
  12. hihi.. kasihan emir dah boring.. farah bawa pergi shopping ke?

    BalasPadam
  13. Haihhh...tunjuk perasaan ke tu Emir?

    BalasPadam
  14. hahahaha... boring smpai naik atas tu.. alahaii emir..

    BalasPadam
  15. weh! Emir duk atas dashboard belakang kete ke tu? Kekeke! Elok pulak muat dia menyelit kat situ ye.. Hehehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  16. Hehe, Sampai ke board speaker belakang tu dia baring. sian dia boring.

    BalasPadam
  17. comelnye emir
    alhamdulillah, dia membesar dgn sihat n cergas
    nak cubit pipi emir

    BalasPadam
  18. assalam, dah pandai boring ye...

    BalasPadam
  19. hehehe teringat masa kecik2 dulu mmg cermin belakang jadi port utk duduk sampai lah tiba di lokasi hehehe

    BalasPadam
  20. haha muat pulak hero kecik baring kat dashboard belakang tu ye :D. Tu memang boring tahap gaban dah la kalau cam tu ye hahaha :D So cute!

    BalasPadam
  21. Awat jd camtu ank mama. Bhy tu syg..

    BalasPadam
  22. Amboi...agaknya if boleh naik bumbung keta pun dia naik eh....

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum kak, amboii emir ni.. kemain dia boring sampai terbaring2. hehehe

    BalasPadam
  24. heheheh mama bwk emir g mane ni..bosan tau duk kt belakang kete ni..hehe

    BalasPadam
  25. huish. sampai masuk bonet. huhu

    BalasPadam
  26. hahaahaha..anak2 zura pun suka panjat lepak kt atas tuh gak... zura plk risau takut terjatuh ke bawah

    BalasPadam
  27. ble lah agaknya eden nak ada anak ni.. haha

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||