11th Wedding Anniversary 2013 @ Penang ~ The Gift

11:38


Salam bloggers,
Selama 11 tahun dah kawin nie i sendiri pun dah tak tahu hadiah apa lagi yg i nak mintak kat husband i..naik buntu dibuatnya memandangkan husband i bukan jenis yang romantik orangnya yang akan beli something tanpa pengetahuan dan beri sebagai kejutan....so i pun tak perlu la jugak nak verangan sangat yang i akan dapat hadiah terkejut daripada dia walaupun kadang2 perasaan teringin dan tergedik nak merasa adanya surprise daripada dia tue agak menebal dalam fikiran dan otak jiwang i..Ermmm i is redha..

Walaupun dia tue bukan la seorang yang romantik tapi tak pernah lagi selama 11 tahun nie i tak dapat hadiah daripada dia.. baik untuk hari anniversary @ birthday.. cuma hadiahnya i kena pilih sendiri la.. then dia akan bayarkan jer.. but of coz la hadiah tue masih tertakluk kepada bajet dia jugak.. kih..kih..kih..

Memandangkan i tak ada idea nak mintak apa..so i cuci mata jer la dulu kat dalam Queensbay Mall.. Sekali dalam dok merayau macam seorang tourist yang kononnya datang melancong dari obersea tue, ternampak la satu store nie.. apakah ia...nak tahu??? Please scroll down..hahaha *hegeh2!












♥ 













Tadaaaaa... It's Jelly Bunny Store! Rupanya dah 2 bulan depa buka kat sini.. nampak tak itu maknanya dah 2 bulan jugak laaaaaaaaa i tak datang sini! hahaha


Sebelum nie i dok baca jer hampa dok tayang beli kasut jelly bunny nie kan.. nampak gojes jer kasut jelly melly nie.. tapi masa tue dapat tengok jer la.. nak p beli jauh!!! tapi sekarang tak perlu jelosss lagi sebab dah ada pun kat Penang nie.. so apa lagi laju2 la i tarik tangan husband masuk sini.. Hah nampak tak permainan dia??????? hahaha - nak mintak beli la tue...


Macam comel jer..macam cute jer kan.. Pendapat i Jelly Bunny nie lebih kurang macam kasut Crocs jugak.. cuma harganya jauh lebih murah sikit la.. Tak silap i salesgirl tue bagi tahu kasut yang paling mahal pun berharga RM159 sahaja.. dan yang paling murah pula harganya RM39.00.. hah mampu sangat la kan.. yang pasti memang sangat selesa okeh!!! Naik rambang bijik mata juga i nak pilih....rasa macam nak borong semua jaaaa....hahaha



Finally jumpa jugak yang menjadi idaman hati!!! Sangat comfortable dan cantik sangat kan color dia.. Husband i pun kata cantik..so tak cakap banyak terus beli la... so ini la dia hadiah anniversary i untuk tahun nie.. wakakaka.. Itu hadiah untuk i.. Nak tahu tak apa pula hadiah yang husband i mtk kat i.. sat nak copy paste!!!




Glurpp!!!  InsyaAllah Sayang.. =D













You Might Also Like

35 comments

  1. eka tak penah lagi pi jelly bunny ni tapi rasa macam nak pegi lah heheheh.

    cantik kak kasutnya. simple.

    happy annivesarry kak dan suami.

    BalasPadam
  2. happay anniversary...btw..kasut cantik sangat....

    BalasPadam
  3. mudahan akak dan suami dikurniakan seorang lagi zuriat. Aamiin :) first time fae dgr jelly bunny shoes. kat brunei mcm xde..

    BalasPadam
  4. tahniah sis lawa kasut...hehe mudahan sis di murahkan rezeki dapat baby baru ;)

    BalasPadam
  5. orang baru? hihihi...boleh dah tue...hihihihi...
    cantik kasut tue...

    BalasPadam
  6. wow! hubby dah bagi green light dah tu farah hehehe.

    BalasPadam
  7. cantik la.. kalo deqla hubby kata cantik pun ok jer bg deqla.. kita nak cantik ni pun utk dia kan..

    BalasPadam
  8. beshke pakai kasut nie...org kate besh dan comel...mcm terasa nak beli satu jgk..ehhe

    BalasPadam
  9. Memang cantik kasut warna biru tu! Nice <3

    BalasPadam
  10. Wahhh...besar punya hadiah dia mintak tu Farah...ahahhaa...

    BalasPadam
  11. hehehhee enjoy nya I baca entry you ni Farah bila tgk komen husband you.. InshaAllah ada rejeki, termakbul lah permintaan husband you tu hehhee

    BalasPadam
  12. hihihi..boleh dah tambah tu Farah..Emir pon dah besar..hihi..tapi kasut tu nampak cantik dan aida baru je dapat tau pasal Jelly ni..sbb kat sini tak pernah nampak lagi..hurm...

    BalasPadam
  13. Ni first time tau pasal Jelly Bunny ni sis.. Mieza ni memang peminat tegar Crocs.. Tapi almklumla crocs tu mahal benor.. Kalau dapat Jelly Bunny yang jauh lebih murah ni nak jugak rembat sepasang dua.. Hahah.. Tapi kat Ipoh ni macam takde jer outlet Jelly Bunny ni.. Huhu..
    http://miezashaklee.blogspot.com

    BalasPadam
  14. cantiklah kasut baru kak farah tu . saya doakan tercapai hasrat suami akak tu xlama lagi. amin ^_^

    BalasPadam
  15. Cantiklah kasut tu...aku pun suka kasut jenis wedges ni, selesa sangat kalau berjalan... :D

    BalasPadam
  16. cantik la u! time hujan2 ni berguna tuh ehhehe

    BalasPadam
  17. aaaa yumida pulak rasa nak melompat2 tgk hadiah tu..tahniah tau kak..wooo beznye! mmg romantis hb akak!

    dgn wish dia tu...moga dimurahkan rezeki akak utk dpt baby ke-2...

    moga bahagia :)
    isi tabung nuff-inti

    BalasPadam
  18. Salam kenal kak :)
    Wahh . cantiknyaa gift. Happy Anniversary ke 11

    BalasPadam
  19. akak berkenan sangat kasut tu.. cantik.. :D

    BalasPadam
  20. salam kak....cntik kasut....biru2 gitu hihihi....selamat pagi kak :)

    BalasPadam
  21. Cute lah kasut tu. Happy anniversary to both of you.

    BalasPadam
  22. 11 thn tu..semoga berkekalan selamanya..

    BalasPadam
  23. eyh jelly bunny dah ada kat penang?! lepas ni xyah la cari kat kl lg..hihi

    BalasPadam
  24. Happy anniversary dear...kasut dia ringan kan?

    BalasPadam
  25. best nyeeee dpt kasut..mmg nak try bli jelly bunny ni tp ada yg ckp comfort gila ada yg ckp sakit kaki, konpius mak, tu yg hold bli tu, awak pakai cane plak, tulun review ;)

    btw ni jejak bls, 1st tym BW kat sni....done bls follow :)

    BalasPadam
  26. happy anniversary dear! wah dh 11 thn. nina lama dah tak pi QB, hampir 5 bln kot. nampak comel kasut tu.

    BalasPadam
  27. cik abe dh request baby baru tu.. gud luck both of u... hahaahahah

    BalasPadam
  28. comel la kaler weane kasut tuh..blh thn gak harge nyeee...mampu milik

    BalasPadam
  29. Happy anniversary ..semoga bahagia berkekalan..

    BalasPadam
  30. happy anniversary kak.. :)

    erm.. bby baru? bestnya.. bila laa emir junior nak muncul ni..hehe

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||