Wordless Wednesday #34 ~ Apa Sudah Jadi??????

09:06



Salam bloggers,
Frust i pagi nie bila tengok statistik blog i pada 05.11.2013 iaitu semalam...Kenapa tiba2 boleh jatuh merundum sampai macam tue sekali...Adakah kerana ketiadaan entri baru selama i bercuti jadi macam tue ek..huhuhu

Sedih ceq.. =(

Walaubagaimanapun kedudukan stars blog i bagus pulak..
Penuh dah semua..Tapi tak pe la i akan usahakan la untuk menaikkan dan menstabilkan semula trafik blog yang dah jatuh teruk tue.. huhuhu





You Might Also Like

15 comments

  1. fuh! terbaik la dear, sumer bintang sudah bergemerlapan! Kekalkan momentum ye (^_^)

    BalasPadam
  2. Ramai yang bercuti dan tak telek2 blog tu Farah...

    BalasPadam
  3. nnt naik la balik tu kak.. jgn risau..

    BalasPadam
  4. sbb xde entry kot.pas tu org sume cuti.hehehe

    BalasPadam
  5. tak apa Farah, usaha lagi...adatlah tu...jatuh bangun...trafik ni kita tak boleh nak jangka...

    BalasPadam
  6. biasala sis farah..kekadang kita pandai jatuh bangun kan..apa pun teruskan usaha.wahh tahniah semua suda full star

    BalasPadam
  7. relax farah. keep it up ok ;)

    BalasPadam
  8. xpe dear.. nanti naik la balik tu.. yg penting bintang2 setia berkerdipan.. ;)

    BalasPadam
  9. sebab semua ramai orang tengah bercuti maal hijrah kot semalam..

    BalasPadam
  10. shoutbox tak keluar.. akak singgah isi semua macam biasa.. :D

    BalasPadam
  11. wow ... :) merudum tapi still byk. trafik blog kak farah mengancam lah

    BalasPadam
  12. tak mengapa farah...merundum pun..masih lagi banyak..

    BalasPadam
  13. Wah! Merudum2 pun still tinggi kot pada Mieza.. Blog sendiri pun tak sampai banyak tu.. Huhu.. Sedih.. Kongsi tips sikit sis cane nak bagi trafik tinggi mencanak macam ni.. =)
    Mieza Suri Shaklee

    BalasPadam
  14. wahh ramainyaa viewers!!best2..kalau blog aida sikit je..kira kalau 300 tu dah paling ramai lah...hihihi

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||