Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com

19:40


Blogger Malaysia Bantah AshleyMadison.com
Salam bloggers,
Masa bw tadi i terpanggil untuk join segmen yang dianjurkan oleh brother #Hasrul Hassan nie.. Sebagai seorang rakyat Malaysia yang prihatin i dengan ini ingin memberikan sokongan yang penuh dalam usaha menghalang sebarang anasir-anasir jahat yang ingin memesongkan akidah generasi anak muda khususnya orang islam di negara kita..

Laman Web tersebut yang ingin mempromosikan budaya penzinaan secara online boleh menyebabkan keruntuhan akhlak yang sangat serius..Kesannya juga boleh mengugat keharmonian institusi kekeluargaan. Justeru i dengan ini membantah dengan sekeras-kerasnya Laman Web AshleyMadison.com masuk ke jaringan internet negara kita Malaysia!!!!!

Diharap juga pihak berkuasa yang terlibat dapat mengambil tindakan yang sewajarnya dalam memastikan laman web tersebut tidak boleh diakses di negara kita.. 






You Might Also Like

8 comments

  1. moga pihak berwajihb mengabil tindakan yg sewajarnya.

    BalasPadam
  2. sangat merbahaya.. setuju sangat ianya dibantah..

    BalasPadam
  3. memang patut bantah .. teruk sgt la kan depa ni ..

    BalasPadam
  4. I pun akan bantah sekerasnya!!
    budaya mcm ni tak sepatutnya ada di malaysia..

    BalasPadam
  5. kalau da kearah maksiat mmg ptt pihak atasan utk amik tindakan,takot bdk2 skg ni terikut2..zaman it kn skg,ssh..

    BalasPadam
  6. Tak pernah dengar pun nama laman web ni.. Apa2 pun harap pihak berwajib dapat laksanakan tanggungjawab sepenuhnya.. Block this website dari menular dan mempengaruhi orang kita terutamanya orang Islam..
    Mieza Suri Shaklee

    BalasPadam
  7. laman web apa nih?? x penah dgr la pulak..ish mcm2 kan.. deqla antara blogger yg membantah sekeras-kerasnya.. ish.. ada jer kan cara dorg nak pesongkan akidah kita! huh

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||