Dating Berdua @ LeBoss Cafe Restaurant Sg Petani

09:40


Salam bloggers,
Semalam lepas balik kerja i g berdating berdua jer dengan My Dear..sebab adik ipar i yang mengasuh Emir kata Emir tido.. so ambik peluang la g berdating jap.. hehehe.. i nie lepas baik dari demam baru2 nie tekak asyik nak makan western food jer..tak tahu la pasal apa.. masuk nie dah 4 hari berturut-turut kot dok makan western food jer.. Ishhh mengalahkan orang mengandung pulak kan..hehehe


Tempat pilihan kami adalah di LeBoss Cafe Restaurant Sg. Petani.. Gambar nie i cilok dalam album FB depa.. sebab i tak sempat nak ambik gambar semalam..kih..kih..kih.. Western food tempat nie memang terbaik okeh.. Sedap sangat!!!  Tempat pun cozy jer.. =D

Fresh orange for me.. RM6.90 and Tropicana Paradise for My Dear RM9.50

My favorite ~ Grill Chicken Black Pepper + Potato Chips & Coleslaw (Side Line)
RM15.90

Nie husband  i punya.. 
Chicken Chop Black Pepper + Macaroni Cheese & Mash Potato (Side Line)
RM11.90

Asyik betul nak menikmati makanan sampai pandang kamera pun dah tak nak yer Sayang.. uweekkk!!

Gambar i wajib la ada jugak kennnnnnn..hehehe
Actually suasana dalam restaurant nie cantik sangat2 .. tapi tue la tak dapat nak share kat sini sebab bateri note i kong pulak.. uwaaaaaaa nangis!! tapi tak pe nanti kalau i p lagi i ambik gambar banyak2 yer.. =D







You Might Also Like

26 comments

  1. Tetiba ngidam western plak...hheee

    BalasPadam
  2. bestnya kan dapat makan westenr food lagi...tekak nie pun rase nak makan jugak,..

    BalasPadam
  3. amboi..romantiknya farah..jeles ik nor tau..hihik

    BalasPadam
  4. saya dah lama tak dapat makan western food
    en suami saya tak suka
    tekak melayu sangat dia tu =)

    BalasPadam
  5. bestnyeerrr dpt dating. tak sabo dating selepas kawen hihi.

    mcm sedap je makanan..

    lapar huwaaa dah la x bekpes lagi ni

    BalasPadam
  6. wow memenag menyelerakan la menunya nampak sedap2 ;)

    BalasPadam
  7. dah lama tak makan western food.. wah.. best la farah dapat dating dengan hubby.. :D

    BalasPadam
  8. Farah mmg saja je menggugat keimanan i kannn.. hahahaha
    nanti turn I pulak nak pi nak tunjuk kat Farah, biaq Farah pulak rasa tergugat dgn gmbr I hehehehehe

    BalasPadam
  9. perrghhh menangkap kalbu tengok grill chicken black pepper. Baru hajat nak makan lamb chop hurmm tengok gambo je la dulu hehe :D

    BalasPadam
  10. berdua je ke kak farah,si kecik manee?

    BalasPadam
  11. wah..terliur pula terus lapar..hihi...

    klik iklan :)

    BalasPadam
  12. amboi sdp nya kak farah makan .. ^_^

    BalasPadam
  13. balik kg minggu ni nak pegi terjah sana la..hiiii

    BalasPadam
  14. balik kg minggu ni nak pegi terjah sana la..hiiii

    BalasPadam
  15. Comeynya diaaaa... Syok la boleh dating2 dan makan2 tanpa gangguan eh...

    BalasPadam
  16. wah kak farah , hari2 makan western je dah boleh mai singapore ni. haha

    BalasPadam
  17. Terus terasa jeles di sini.....

    BalasPadam
  18. Sedapnya grilled chicken tu sis.. Terliur la plak.. Alahai..
    http://miezashaklee.blogspot.com

    BalasPadam
  19. tang anak tido ler dapat berdua jer kan ... wah , sedap sbb lum makan ...

    BalasPadam
  20. Lapar pulak perut ni bila menengok menu western ni. Hehehe.

    BalasPadam
  21. dapat tengok makanan pon da indah.. lapar.. :((

    BalasPadam
  22. comey la pic farah bertudung.. hubby farah mcm x sabar dah nak ngap tu..hihi..

    BalasPadam
  23. rara suka betullah grill mcm tu.haih terliur.haih diet2.

    BalasPadam
  24. sedapnya kak.. tetiba teringin.. =.=

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||