Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

07:50


Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.



You Might Also Like

31 comments

  1. hye2...dayat singgah sini :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, kenit terjah dari segmen yg sama (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    BalasPadam
  3. All the best Farah.. nanti kalau menang boleh lah dpt kulit cantik :))

    BalasPadam
  4. kak farah gud luck tau..amin mudah-mudahan akak berjaye

    BalasPadam
  5. good luck dear..semoga tuah memihak kepada farah..

    BalasPadam
  6. semoga berjaya dik...
    lama tak BW nie..huhu...

    klik nuffang :)

    BalasPadam
  7. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam
  8. Semoga berjaya dalam contest nie.

    BalasPadam
  9. salam...ayu dtg dari giveaway yg sama... good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...ayu ada buat segmen sempena cuti sekolah ni...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    BalasPadam
  10. assalamualaikum.. yana sggh dari segmen sama. gudluck !! jom lawat blog yana ^^
    http://nazlyizan.blogspot.com/

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    BalasPadam
  11. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    all the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    BalasPadam
  12. Assalammualaikum... Nuna kenyit-kenyit mata kat sini.. Dari segmen yang sama. Selamat berjaya tau.. visit me too :)
    http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    BalasPadam
  13. ramai kata ephyra ni elok. Ingat lepas kawen nak cuba. hehehe gud luck sis

    BalasPadam
  14. gudluck.. ramai betol yg join segmen ni kan

    BalasPadam
  15. Weeeeeeeeeee
    SInggah sini lama-lama sikit hehee,
    ikut GA yang sama. I wish you the best of luck! :)

    BalasPadam
  16. datang blogwalking kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    BalasPadam
  17. Good Luck! Azwar datang terjah dari segmen yang sama :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    BalasPadam
  18. good luck kak..
    jemput singgah

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    BalasPadam
  19. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda.

    Senarai peserta telah dikemaskini. Cabutan bertuah akan dijalankan oleh pihak penaja pada 3/12/2013 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 5/12/2013.

    Semoga berjaya (^_^)

    BalasPadam
  20. dah tamat kan? so sape pemenangnya?? =)

    BalasPadam
  21. baru berkesempatan singgah sini..
    selamat petang
    amal follow sini ya :)
    jemput singgah blog amal..

    BalasPadam
  22. baru berkesempatan singgah sini..
    selamat petang
    amal follow sini ya :)
    jemput singgah blog amal..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||