Kaki Wayang ~ 2 Filem Hebat 1 Filem Hancusss!!!

10:54


Salam Bloggers,
Cuti panjang baru-baru nie i sempat p tengok wayang dengan My Dear.. Ini adalah sesi melepaskan gian kami laki binik tau sebab dah lama sangat kami tak jejak kaki ke pawagam..Boleh dikatakan banyak jugak movie2 yang best kami dah ketinggalan.. Last2 beli DVD jer layan...Sekarang aktiviti nak nonton wayang kami hanya la pada tayangan tengah malam sahaja.. waktu lain dah tak boleh.. sebab sapa nak tengokkan Emir nanti..huhuhu


Okey...Movie pertama yang kami tengok adalah citer THOR THE DARK WORLD.. Mana boleh lepaskan peluang untuk tengok citer nie..Seksi kot hero dia!!! mih..mih..mih..

Okey pendapat i kesinambungan filem THOR kali nie adalah lebih best daripada yang sebelum ini.. Banyak aksi2 yang lebih mencabar dan membuatkan mata kita tak akan terpejam walaupun menonton pada waktu tayangan midnight.. Memang sangat terhibur.. Ada part yang menyentuh perasaan dan ada jugak part yang melucukan.. Filem ini adalah filem wajib tonton okey!! Oh lagi satu please jangan keluar awal dari panggung ya!! ada part yang kita tak sangka pun di akhir cerita ini nanti!! Apakah part itu kena la p tengok sendiri!!

Keseluruhan i kasik /5..


I p tengok citer RIGOR MORTIS nie lepas balik dari short vacation sempena Anniversary i baru2 nie .. Yang membuatkan i p tengok citer nie adalah kerana terpengaruh dengan review & trailer yang kata citer nie best..Review di Cinema Online pun rate citer nie 4 stars okey!!! Tapi bila dah p tengok aduhaiiii hancussssss!...cerita merapu gila!!! dah la merapu + mengantok dibuatnya.. rasa macam nak lempang muka duapolohpat kali sebab terasa sangat bodoh p tengok cerita yang tah apa2 nie.. rugi duit i jer okeh!!! Macam mana la Cinema Online boleh rate bagus sangat!!! macam tipu jer..macam tipu jer...!!!!!!!! Last2 kami yang tertipu!! puiiiiii!!!! 

Keseluruhan i kasik /5..tue pun sebab kesian i bagi jugak la satu bintang!!


Disebabkan rasa tak puas hati tengok citer merapu kat atas tue..kami laki binik marathon pulak tengok citer nie.. Actually pada asalnya memang nak tengok citer nie pun.. tapi tah macam mana p booking citer kat atas tue.. Aduhai!!!

Okey citer INSIDIOUS CHAPTER 2 nie memang tidak mengecewakan.. Kalau sapa2 yang dah tengok Part I pasti tahu apa yang terjadi kat Josh kan.. Rupa2nya yang balik dari ke dunia tue bukanlah Josh yang sebenarnya.. Kalau nak tahu siapa yang ada dalam tubuh Josh anda kena la p tengok sendiri.. Seriously plot citer nie disusun dengan begitu baik sekali.. Ada unsur2 yang boleh membuatkan kita terpelokkkk laki kita...hehehe 

Keseluruhan i kasik /5 














You Might Also Like

23 comments

  1. kita tak ada kesempatan lagi nak nengok hehe..tak da teman ;)

    BalasPadam
  2. x berkesempatan tgk thor lagi

    BalasPadam
  3. THOR...hero yang ansem..hihi
    tapi belum kesempatan nak tgk..huhuhu...

    BalasPadam
  4. Insidious hanya nonton yang part 1... yang part 2 ni nanti tunggu DVD jerlah

    BalasPadam
  5. dh 2 tahun xtgk wayang.hahaha sabo jelahhh~

    BalasPadam
  6. Thor blum tgk lg kak..tp hero dia sya da tgk..hehe..hari tu tgk the conjuring...takut gila..nk pi tndas pun berteman..hehehe

    BalasPadam
  7. saya dah lama tak tengok wayang
    padahal dulu hantu wayang
    anak-anak kecil lagi
    nak tinggal tak sampai hati =)

    BalasPadam
  8. wah seronoknya. hari ni my student bawak zara pegi tgk thor.hahahhamummy tak sempat nak pi

    BalasPadam
  9. Wahhh bestnya masih ada masa nak berdeting nengok wayang...

    BalasPadam
  10. Thor tu haruslah kan Farah...hero dia memang mengancam... he he he...

    BalasPadam
  11. ok la dpt gak tgk wayang.. deqla n hubby dah lama gak ar x tgk wyg nih..huhu..

    BalasPadam
  12. tiga2 fiza tak ngk lagi.. huhu

    BalasPadam
  13. lama gila kot x tgk wayang.adeh..

    BalasPadam
  14. wahh sakan tengok wayang..Bestnyaa!!Emir bawak sekali tak?yang cerita second tu tak best langsung eh, hurm, tak jadi jugak lah nak tengok..sebab trailer macam best kan..tapi kita tengok kat rumah je..kiki

    BalasPadam
  15. Tu dia marathon terus.. Mieza cam dah lama jer tak tengok wayang.. huhu..
    Mieza Suri Shaklee

    BalasPadam
  16. wahhh! kenit tak sabar nak hadap insidious 2 tu. Cam bestttt je cam besttt je :D

    BalasPadam
  17. Akk sll tgk wayang cite katun je. Layan anak anak. X pernah lg tgk citer camni.

    BalasPadam
  18. movie thor mmg best..sy siap tgk 2 kali kat cinema..kuang3 hehe

    BalasPadam
  19. lama dah tak nonton wayang, tp liam hetsworth memang hott...tak sabar nak nengok dia dalam catching fire lak (err..macam la nak g wayang, hehe)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||