Kenyataan Akhbar: Amaran Kepada Orang Awam Mengenai Pengambilan Produk Tidak Berdaftar " FIGURE UP"

15:51


Salam Bloggers, 

Entri sebelum ini 'SINI' i ada kemusykilan tentang keberkesanan 
Produk Figure Up nie dan akhirnya segala persoalan i sudah terjawab apabila KKM telah mengeluarkan surat amaran mengenai kesan produk tersebut kepada Orang Awam pada 30 Oktober 2013

Syukur Alhamdulillah jugak adik i hanya sempat makan sebotol sahaja then lepas i marah terus dia berhenti mengambil produk tersebut.. Sekarang adik i sedang berdiet cara sihat dan proses penurunan berat badan dia jugak adalah normal. 

Okey nie i share jugak kenyataan akhbar mengenai produk tersebut memandangkan KEYWORDS untuk produk nie sangat femes kat blog i iaitu sebanyak 5146 view count! 

* Ramai betul nak kekal langsing kan..hehehe 





Drug Registration Guidance Document Updates 

Title:Kenyataan Akhbar: Amaran Kepada Orang Awam Mengenai Pengambilan Produk Tidak Berdaftar " FIGURE UP"
Date:30 October 2013
Category:
Description:

Kenyataan Akhbar: Amaran Kepada Orang Awam Mengenai Pengambilan Produk Tidak Berdaftar " FIGURE UP"








You Might Also Like

21 comments

  1. berhati2 dalam pengambilan sebarang produk kan sis..

    BalasPadam
  2. alhamdulillah, dengan adanya hebahan ini yang mana dok guna produk ni sila berhenti guna.

    BalasPadam
  3. First time tgk produk nie...thans info..

    BalasPadam
  4. ohh..tidakkkk....
    sangat bahaya utk kesihatan...

    BalasPadam
  5. assalamualaikum kak.. thanks sharingggg. sheila tak pernah dengar lagi nama produk ni.. dah 3 minggu tak buka blog. heeeee :)

    BalasPadam
  6. amat pemes produk ni kak
    rupanya x berdaftar produk ni
    bahaya betul, nice sharing kak, baru tahu

    BalasPadam
  7. almost nak makan figure up, tapi hati mengatakan TIDAK.

    alhamdulillah

    BalasPadam
  8. mak aiii bahayanyaaaa produk ni..

    BalasPadam
  9. Kat fb femes giler..SA pernah rasa nk beli...tp x berani...apapun I pcy benda2 mcm ni byk effected nanti especially buah pinggang

    BalasPadam
  10. kalau tak tahu itu susah cepat melatahkan mungkin ada nak cuba tapi takut itu hot kucin google ke sini.

    :) jom diet

    BalasPadam
  11. waduh2..engak berdaftar rupanya.xtau pon kak.iman suke gile warna kapsul nya sebab cntik..niat nak beli nasb baik allah tergerak bukak page akk

    BalasPadam
  12. makan sebotol je tp tupun xabes ..
    aish ..
    bahye ni ..

    BalasPadam
  13. Bahaya zaman sekarang ni.. Dah macam2 produk kelaur.. Mesti semak dulu dengan BPFK sebelum apa2.. Huhu..
    Psssst! Nak bgtau ni, nama blog & url dah tukar baru.. Hehe.. Jemput singgah.. Hehehe..
    Mieza Suri Shaklee

    BalasPadam
  14. bahaya tu.. kena hati-hati.. jangan sebab nak kurus sampai sanggup bahayakan diri. .

    BalasPadam
  15. selamat pagi
    thanks sudi follow anum
    anum singgah dan follow back tq

    BalasPadam
  16. nasib baik tak try figure up tuari,...klu boleh elakkan pengambilan pil kurus nie...

    BalasPadam
  17. dorg kata ada yg sakit amik product ni.gila ah~

    BalasPadam
  18. haishh.. mcm2 hal.. lps ni kena lebih hati2.. mujur deqla ni sedia kurus ssh nak gemok2..haha..

    BalasPadam
  19. oh bahaya eh produk ni..tapi Kat FB sangat laris iklan dia..nasib tak beli..hihihi

    BalasPadam
  20. Tanpa NamaMei 07, 2014

    Saya dah mkn figure up ni sebotol 6 bulan lepas.dlm 2 bulan habiskn sebotol tu sebab sebotol ada 60 biji.mkn sehari sebiji.saya mkn mcm biasa x de control mkn.tp berat samakin menurun dr berat saya 52kg turun ke 47kg selepas habiskan sebotol dlm msa 2 bln tersebut.rasa pejing ke loya ke cirit birit ke x de.t kalau coffee london weight management tu aku percaya mmg buat org akn rasa pening loya sakit tekak senang diserang selsema batuk dan perut masuk angin.mkn jadi tak berselera.tp x dapat tentangan drp sesiapa pun.sebab pemilik syarikat tersebut mmg berduit company cina.sijil halal,ssm,dll semua dia bayar so x ada masalh org nak complain kat situ.tp org x cokplain bila minum coffeee london weight management sampai mendatangkan kemudaratan.sampai masuk hospital krn sering muntah2,pedih uluh hati dan ulser sekitar mulut dan kerongkong.tp org melayu kita.habis2an kita jatuhkan perniagaannya.saya tgk seluruh malaysia ni ramai para peniaganya yg berasal dr negara luar.

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||