Menu Hari Ini ~ Ikan Bawal Goreng Panas- Panas Penang Mari!

15:34



Menu pilihan hari ini..
Nasi Ikan Bawal Goreng Panas-Panas Penang Mari!!!
RM7.00/set termasuk caj penghantaran terus ke depan pintu ofis.
Jangan ingat fast food jer ada Delivery Service okeyyy..
Memang terbaik la...=D



psst:- i nak blogwalking nie..hampa tunggu i ketuk pintu rumah hampa na.. =D







You Might Also Like

33 comments

  1. sedapnyaaa.. lalalala.. terliur kejap..

    BalasPadam
  2. Wah! Bagus...ada servis sampai depan pintu. Dok kat Hulu ni mane ada macam ni.

    BalasPadam
  3. wah..sedapnya farah...kalau ada delivery macam nie best jugak kan..tak payah nak keluar ofis

    BalasPadam
  4. wow sedapnya sis..lapar nie :D

    BalasPadam
  5. besar nye ikan dia !! mmg puas ati byr rm7...

    BalasPadam
  6. ni yang lapo balik ni! (^_^)

    BalasPadam
  7. wah sedapnya!
    murah juga ye rm7 untuk sekor ikan bawal =)

    BalasPadam
  8. Mak oiiiii......sedapnyaaaaa....terus lapar balik perut ni....

    BalasPadam
  9. ohmaiiii..sedapnyeeee..order dkt mana...terliur tgok ikan bawal tu

    BalasPadam
  10. Kt penang ke ni? Penah dgr gak menu ikan bawal goreng ni. Cam sdap je. Cam nak je

    BalasPadam
  11. wah wah..sedapnya makyong makan ni...mmmm

    BalasPadam
  12. uiks..sedap sungguh tengok tu. lapar ni

    BalasPadam
  13. Yam...yam...yam...cedapnyewwww
    bawal kalau masak tomato boh lak kacang ijo yg dlm tin tu....terangkat tu

    BalasPadam
  14. sedapnye kak! ikan bawal tu...peberet yumida
    yummeh!

    BalasPadam
  15. terbaik lah . sedap tuh ...

    BalasPadam
  16. Ui, lauk simple2 cani memang my feveret. Tambah pulak ngan ikan goreng garing2.. Pergh! Nangis makan.. =)
    Mieza Suri Shaklee

    BalasPadam
  17. wuuh..macam bg idea je buat biz.ni..haha nampak RM saja aku ni..

    BalasPadam
  18. Pertama kali jejak sini...
    Salam perkenalan sis

    BalasPadam
  19. Nyum2...siap ada ulaman lagi...adoi mantap lah....belanja cik akak lah lepas nie :)

    BalasPadam
  20. kalo rasa sedap x kesah la byr mahai sikit kan.. nmpk sdp tuh..

    BalasPadam
  21. Salam jumaat...pertama kali singgah blog ni dan follow :D

    BalasPadam
  22. alaaa sedapnyaaa kak.

    Nape kat sini takde cmni. kalu ada kan best. Nyum nyum....

    BalasPadam
  23. Hantaq mai KL sebekas...

    BalasPadam
  24. 7 hengget dpn pintu ofis terus, sedapnyaaa! berbaloi-baloiiii

    BalasPadam
  25. wow terbaikkk.siap delivery lagik!

    BalasPadam
  26. uik. sedap wei. kat sabah jarang jumpa servis htr ke rumah macam ni tau farah.

    BalasPadam
  27. ok lah tu farah.. mmg worth it lah RM7 tu.. ;)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||