Minum Petang Anak Bapak

16:31









* Sorry kualiti gambar kurang memuaskan sebab i terlupa nak bukak flash kamera Note i..!!! huhuhu.. 
Nie kes nak cepat punya pasal la..huhuhu
Tapi hampa layankan jer la gelagat minum petang Emir dengan Papa dia yer.. =D






You Might Also Like

17 comments

  1. comelnyer emir :)

    Rasanya ni kali pertama puteri singgah sini..salam kenal :)

    BalasPadam
  2. ayahnye macam penat je tu, tapi anak punya pasal, layan je kann..Hubby akakpun selalu camtu. Kekadang anak tetiba ngada, tanak mama buat, nak ayah..padahal ayah baru je balik keje, sian, kena layan jugak

    BalasPadam
  3. alololo pandai emir suap papa dia biskut hehehe.

    BalasPadam
  4. alala comel anak bapak :D

    BalasPadam
  5. haii...follow dayat balik k... dayat still new.. :)

    BalasPadam
  6. dialog yg ringkas tapi menarik.

    BalasPadam
  7. dh macam iklan oreo.. hehehe

    BalasPadam
  8. tak jadi masalah pic tak claer tapi hubungan ank dengan ayah namapk rapat dengan si anak heee

    BalasPadam
  9. Biskut kering HUP SENG sedap makan cicah teh o panas2.. hehehe.. Bersungguh 2 beranak ni makan.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  10. ololo..so sweet..pandai emir suap papa,hihi.teringat iklan oreo tu:)

    BalasPadam
  11. Teh tarik session bersama anak. Hehe. Bagus Emir ni, temankan Papanya lepak minum.

    BalasPadam
  12. sweet jek bapak ngan anak ni.. mkn biskut kering cicah air teh mmg sedap!

    BalasPadam
  13. Cute jer anak dan bapak...memang sedap air teh o cicah biskut kering..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||