Mommycha 1st Giveaway

12:22


mommy&baby moments.
G.I.V.E.A.W.A.Y

Hello korang.
Mommycha dengan rasa sukacite nak buat 1st ever giveaway yang mudah.
Hadiah vavavava sangat amazingly SUPERB!


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.


Salam bloggers,
Rasa macam best jer GA yang dianjurkan oleh Mommycha nie.. So i nak mencuba nasib la join jugak..mana tahu ada rezeki kennn....
So i pertaruhkan gambar nie yang diambil masa hari raya yg lepas.. Ala yang entri dia kat SINI.. Masa nie Emir seronok sangat la dapat berlari2 kat kawasan taman yang luas nie..walaupun tengah panas terik dia tak pedulikk pun.. Tengok la mimik muka Emir yang dah teruja terlebih tue.. nie kalau kata i lepas tangan dia nie jenuh la nak mengejar dia..hehehe..tapi memang moment yang sangat best dan masih berbunga segar dalam ingatan i.. wah ayat kemain.. bermadah pujangga.. eh dah la tak nak merepek lebih2.. harap2 gambar nie mendapat tempat dihati Mommycha.. Ewahhh... hehehe



You Might Also Like

18 comments

  1. yea...moga emir menang nanti....

    BalasPadam
  2. Hi mrs secretary sexcitery :)
    tq join GA mommycha.
    alahai terharu sgt tengok gambo dua beranak ni.
    syomellll!
    pastu ibu dia kemain buat ayat madah pujangga melting hati mommycha.
    insyallah ade rezki boleh menang :)
    kemslm Emir yang hensom tu.
    auummmm!
    syomel sgt dak tecit tu!

    BalasPadam
  3. Mudah2an menang lah mummy&baby yg cute ni yer :)
    All the best Farah :))

    BalasPadam
  4. Happy face of Emir!good luck dear..gamabr ni cantik n nampak biru..hihi

    BalasPadam
  5. ala.. semue join GA mommy cha.. ni yang teringin nak join jugak ni..

    BalasPadam
  6. Belum ada baby le...
    Semoga penganjuran berjaya ya! Tahniah!

    BalasPadam
  7. all the best dear. Kenit pun join hehe :)

    BalasPadam
  8. aiseh kak fara . syuk takde anak . anak tekak je ada. huu

    BalasPadam
  9. comey pic tu.. moga menang yer.. deqla x dpt la nak join ye dak..huhu...

    BalasPadam
  10. good luck.. dari GA yg sama...

    BalasPadam
  11. semoga ada rezeki emir.. :)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||