Voucher From Pandora Malaysia

10:14


Salam bloggers,
Lama betul tak update blog kan...beberapa hari lepas i berkursus selama 2 hari di Penang.. lepas tue kena sambung berkursus selama 3hari di Pulau Langkawi pulak...Penat weyh kena attend kursus yang berturut2 nie...huhuhu..So bila dah berkurus nie aktiviti nak berblogging memang terhad la sikit.. nak create 1 entri sehari pun tak sempat..dalam hati risau jugak jika blog tak berupdate pasti trafik blog akan jatuh merundum nanti...tapi apa boleh buat kerjaya yang lebih penting kan.. huhuhu.. Rupanya bukan senang kan nak jadi seorang blogger nie...I salute la kat hampa2 yang boleh update lebih dari satu entri setiap hari... meh share tips sikit ngan i boleh??? =D

Btw i jugak nak mintak maaf sangat2 kat hampa semua yang singgah dan drop komen kat sini tapi i masih belum berkesempatan nak buat kunjungan balas balik..memang rindu sangat nak baca kisah meletops hampa semua tue.. mesti banyak story hot yang i terlepas dah kan.. tapi Insyaallah lepas nie i akan p singgah naaa... =D
Okey cukup setakat tue mukadimah pembukaan i yer...hahaha...sekarang kita balik kepada tajuk sebenar entri ini..hehehe.. Sebenarnya i nak bagi tahu yang i dapat Voucher RM50 daripada Pandora Malaysia..Hampa semua especially kaum hawa yang gojes  and vogue the vass pasti tahu tentang Pandora nie yer tak??? So tak perlu la i nak elaborate banyak2 pasal Pandora nie okey..Silap haribulan hampa yang lebih tahu daripada i.. hahaha... and i'm sure mesti ramai yang nak memilikinya bukan....termasuk la diri i sendiri...i memang dah lama sangat berkenan dengan bracelet daripada Pandora nie.. cuma belum ada rezeki nak beli lagi...sebab mahal kot!!!!..hehehe


Yang bestnya Voucher nie tak ada syarat minimum spending yer.. So tak dak masalah la if i just nak beli seketoi ja charm tue kan.. muahaaaha... tapi seketoi pun boleh tahan jugak harganya.. hehehe





Antara koleksi daripada Pandora...Cantik2 kan! Range harga untuk seketoi charm silver nie bermula dari RM12o - RM600..itu untuk silver.. yang emas hampa pikir sendiri la kan.. tapi i pernah la sekali tue masuk cuci2 mata kat Pandora then ter-ushar la satu complete set bracelet nie yang charmnya semua daripada emas.. nak tahu berapa harga dia.. RM20k uolss!!!  hahaha.. boleh tengok jer la kan...hehehe

Bukan level kita la yang bersalut emas nie..dapat yang silver pun jadi la kan buat reward diri sendiri..so dengan voucher yang i dapat tue boleh la start kumpul seketoi charm dulu... nanti bila ada bajet terlebih2 boleh beli tambah lagi...dari seketoi akan jadi 2 ketoi..then 3 ketoi.. then berketoi-ketoi sampai la complete menjadi seutas bracelet idaman hati..  =D









You Might Also Like

28 comments

  1. alow2 kak.. insyaallah nanti ada pandora di tgn akak. kan? kan?

    BalasPadam
  2. cantik betol bangle pandora ni... skrg ramai org pakai...

    BalasPadam
  3. charm dia mmg cecantik!
    mahal tp berbaloi pd org yg reti nk beza la ..huhu
    dah grab one lom tu ? :)

    BalasPadam
  4. congrats.. jeles I dibuatnya tau hehe.. dah boleh start kumpul charm Farah.. :))

    BalasPadam
  5. Pandora! Wife bos sally selalu shopping situ....kite tengok je..hahaha :P

    BalasPadam
  6. tak apa selsaikan yang mana perlu
    didahulukan dulu
    saya pun teringin beli pandora ni
    tapi harga dia buat saya fikir
    berpuluh kali
    rezekilah tu dapat voucher
    RM50 pula tu
    kalau tak mahu bagi dekat saya ye...hehe =)

    BalasPadam
  7. wau mahallnya sis tak mampu lgi nak membelinya :)

    BalasPadam
  8. akak kurang gemar dgn jewellery nie...sbb tu kat tgn nie xde nak pakai cincin gelang bagai...suma simpan masok kotak...hahahaha...rimas!

    BalasPadam
  9. lamanyer tk dtg sini....

    BalasPadam
  10. busy betul farah sepanjang minggu lepas.. tahniah farah dapat voucher dari pandora.. cantik bracelet tu..

    BalasPadam
  11. xlama lg liplap liplap lengan ahkak, ekekeke

    BalasPadam
  12. cantik cantik la...cepat cepat reedem voucher tu farah
    anyway Jemput Join Mini GA saya...
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    BalasPadam
  13. whoa, koleksi mahal ni >.<

    BalasPadam
  14. Gulppp...rm20k. Tapi cantik.

    Bestnya berkursus kat tempat yg best².

    BalasPadam
  15. suka pandora ni, tapi tak mampo. Mampoo tengok je hakak. hehehehe

    akak, nak tanye, kalau mesin chocolate fountain tu nk dapat kat mane ea?

    ade kak ipar tanya

    BalasPadam
  16. wahhh byknye kusus..kena cukopkan 7 hari dlm setahun kan? hihi.. cantik2 smua koleksi pandora.. harga pun boleh tahan gak la.. hoho..

    BalasPadam
  17. wahh tahniah kak :) cantik2 collection

    BalasPadam
  18. Akak dok ngidam jugak nihhh...ekekkee...

    Tapi tunggu gaji 10-15k dulu kotsss...tak pon 20k...ekekeke... Tak mampu!

    BalasPadam
  19. beznye dpt voucher...gelang pandora unik n menarik..bling2 bila pakai
    sure penampilan akak gojes menawan..pewit

    BalasPadam
  20. Memang cantik2 charms & bracelets di Pandora ni.. Tapi mahainya la.. Tak dapek ler nak shopping.. T_T
    http://miezashaklee.blogspot.com

    BalasPadam
  21. bestnye akak dapat vaucer tp mahal nye pandora ni..alahai..tp klu akak xnk kasi kite eh vaucer hehe

    BalasPadam
  22. Errmm... kenape tak menarik perhatian ku yee pandora nie... kenape.. kenapee.. hik3x... apa yg aku suke ek.. hik3x... aiyaakkk!

    BalasPadam
  23. Pandora santekkkkk...tp xde sapa nk belikan.....

    BalasPadam
  24. mak aiii sampai 20k harganya, bukan dia la tu hehe. Kenit pun baru tahu pasai pandora ni sis. Anyway,jauh bebenornya kursus tu sis, mesti best kursus luar opis ni kan (^_^)

    BalasPadam
  25. dah berpandora dier yek saya belum lagi...dah simpan niat nak membelinyer ni tapi tak tau bilanyer hehe...

    BalasPadam
  26. wahh bestnya dpat voucher tu..memang boleh spend kat pandora untuk beli koleksi dari diorang kan..untungnyaa..hihhi

    BalasPadam
  27. salam, saya pernah termengidamkan pandora..hihi tapi alhamdulillah, dah dapat beli satu gold pandora charm, mmg puas hati..nanti kumpul lagi..untuk setiap pencapaian dlm hidup..apa salah reward diri kan..

    dan best la dapat voucher bleh beli murah2..hihi

    nak tengok charm saya, visit my blog ye

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||