Rezeki Pertama Nuffnang

10:02


Salam Bloggers,
Syukur Alhamdullillah cek pertama dari Nuffnang dah sampai..Walaupun tak la sebanyak yang blogger lain dapat tapi jumlah ini tetap memberikan satu suntikan pembakar semangat untuk i terus berblog.. Memandangkan ini adalah rezeki pertama hasil berblog so i tak nak edit jumlahnya.. I bukan nak menunjuk2 pulak tau.. tak dak maknanya amount ciput macam tue nak riak k..I just nak abadikan hasil rezeki pertama dalam blog i...Insyaallah income selepas nie biarlah menjadi rahsia antara i dan Nuffnang.. cewahhh..hehehe -Btw thankssssss a lotttttt Nuffnang!!!!!








You Might Also Like

43 comments

  1. syukur alhamdulillah. tahniah sis farah! :) masyuk tu....

    BalasPadam
  2. perghh! banyak tu dear. Kenit punyer pun tak sampai takat tu lagi sob sob. Tahniah dear, rezeki sungguh ni (^_^).

    BalasPadam
  3. TAHNIAH FARAH.. BESTNYER DAPAT.. TAK PERNAH DAPAT LAGI PUN

    BalasPadam
  4. wah..byk jugak tu..tahniah..

    BalasPadam
  5. Wahhhh dah dapat cek pertama, tahniah2! :)

    BalasPadam
  6. wow tahniah kak farah..bestnyee..sikit2 lame2 kmpul byk tuh dpt

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. ...xde sapa nk bg duit free kan....yg penting kita rajin....terus dpt duit walau lama nk tunggu....congrats farah....

    BalasPadam
  8. alhamdulillah..tahniah farah..

    BalasPadam
  9. wow....banyak tu..mudah mudahan lepas nie lagi banyak!!!!

    BalasPadam
  10. Salam Farah...

    Wahh... banyak gak tue.. alhamdulillah...!
    Nak buat apa dengan duit tu? :D

    BalasPadam
  11. alhamdulillah..rezeki..:)
    byk jugak tu..boleh gak shopping..:)

    BalasPadam
  12. tahniah kak.. lepas ni kumpul bnyk2 lagi.. :)

    BalasPadam
  13. wahh.. tahniah.. teman pun baru 1stime cashout.. tengah tunggu cek ni.. heee

    BalasPadam
  14. tahniah. berapa lama buat collection dapt banyak tu. saya pun tengah kumpul gak ni.

    BalasPadam
  15. Wah boleh blnja...hihi tahniah..rezeki tu..:)

    BalasPadam
  16. alhamdulillah..tumpang gembira mendengarnya...beznye..akak nak beli apa nanti? share la dgn kami..hikhik...tgk org cash out nuff mmg bagi suntikan semangat berblogging

    isi tabung nuffnang sini-transition

    BalasPadam
  17. tahniah, semoga terus berjaya dengan blog..salam kenal dari saya..:)

    BalasPadam
  18. yeayyy..eksaited nih.. nk tgu farah belanje.. haha.. ;p

    BalasPadam
  19. Tahniah! :-) Syukur, sikit or banyak still rezeki yang dikurniakan. Boleh dijadikan pembakar semangat untuk terus blogging.

    BalasPadam
  20. alhamdulillah...tahniah kak..:) cek nuffnang nana pun da sampai kelmarin,heee

    BalasPadam
  21. weeeee. kak farah tahniah tau.. ^_^ saya pon tunggu masa nak cash out jugak ni. tak sabaq nya ^_^

    BalasPadam
  22. hai sis. ika datang sini
    bestnye dpt income dengan blogging.
    Birthday giveaway ika tengah berlangsung.Sis dijemput join. Pelbagai hadiah product kecantikkan dari THE BODY SHOP, ETUDE HOUSE, ELIANTO, HIMALAYA, CRABTREE EVELYN dan etc... Nak join? Just komen je :) .
    http://notamanjaku.blogspot.com/2013/11/birthdays-giveaway-by-ika.html

    BalasPadam
  23. merasa jugak duit dari nuffnang ya

    BalasPadam
  24. banyak nya duit nuff.. leh r belanja..hehehheeee

    BalasPadam
  25. tahniah farah! rezeki tu :)
    semoga terus berblog

    BalasPadam
  26. banyak ka sikit ka.. tetap rejeki Farah.. Im happy for you.. i akan selalu support you by click2 on your ads ok :)

    BalasPadam
  27. tu pun dh kira byk la farah, zura punye ciput jerk...

    BalasPadam
  28. Farah buat apa dengan duit tu?

    BalasPadam
  29. Alhamdulillah. Syukur. Semoga terus maju jaya dalam berblog..

    BalasPadam
  30. byk jugak tu dr tak dapat apa kan?
    mmg boleh blnja fmily mkn dah tu :)
    share bersama :)

    BalasPadam
  31. sikit2 lama2 jadi bukit kan....tahniah fara..

    BalasPadam
  32. mama punya yang tak sampai lagi farah... hihi, kena reject!..kihkih

    BalasPadam
  33. tahniah.rara pun ingat nk cah out.hehe

    BalasPadam
  34. alhamdulillah.. tahniah farah.. semoga terus semangat ya.. :D

    BalasPadam
  35. alhamdulillah bestnya.. nanie x cash out lagi. lagi tak best xdpt pun BE utk dec. sobsss

    BalasPadam
  36. Tahniah. Yeayyy boleh belanja akk lepas dah cash out.

    BalasPadam
  37. Hai sis! Lama tak singgah sini.. Been too busy lately.. Maklumla hujung2 tahun ni kan.. Huhu.. Btw, tahniah! Rezeki sis dapat cashout Nuffnang kali pertama.. Mieza bulan 10 lepas kalau tak silap cashout pertama Nuff.. Sikit2 pun, bukan senang nak kumpul banyak tu kan sis.. Alhamdulillah, rezeki.. =)
    http://miezashaklee.blogspot.com

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||