Atokku Kawin Lagi!!

17:27


Salam bloggers..
Lewat sikit bersiaran hari nie sebab Farah sekeluarga sekarang dalam perjalanan balik ke kampung atok farah di Perak...Malam nie lepas isyak atok farah akan menikah dengan wanita pilihan hatinya....Yeayyy farah bakal dapat opah baru!!! Alhamdulillah lepas nie dah ada seseorang yang dapat menjaga atok kan...

Atok farah bertemu jodoh semula selepas 20tahun menduda..usia atok farah sekarang 83tahun dan bakal opah baru farah pulak berumur 45tahun.. apapun umur bukan penghalang kan..dah jodoh dia dapat bini muda..mih..mih..mih..tak pe atok kami akan sentiasa menyokong atok okey...yang penting atok bahagia..doakan majlis malam nie berjalan dengan lancar k... nanti farah share gambar pengantin baru kat sini na.. K.Baiiii!

Selingan~ Berhenti jap makan kat R&R Semanggol..menu pilihan farah..Bakso....pergh sangat sedap weyh... kalau hampa lalu sini jgn lupa try tau.. Nama kedai dia Selera Warisan..hehehe



You Might Also Like

28 comments

  1. wah, tahniah
    at least ada yang menjaga kan
    apapun berhati-hati di jalan raya =)

    BalasPadam
  2. slmt pngntin bru tok atok farah..wa mcm sdap je tgk bkso tu....;)

    BalasPadam
  3. Jodoh..siapa sangka, kan? Alhamdulillah, semoga hidup atuk Farah lebih diberkati..:D

    BalasPadam
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  5. kalau dah jodoh.. fiza igtkan tajuk cite tadi.. tahniah dan selamat pengantin baru buat atok kak Farah..

    BalasPadam
  6. Tahniah utk atok kak farah.Semoga bhgia dan kekal hngga ke syurga,BTW sedapnye bihun bakso tuuuu heheh

    BalasPadam
  7. bertuahnya sis masih punyai atok

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..itu lah jodoh namanya.. semoga majlis berjalan lancar..
    Congrats Atok :)
    Farah.. bakso tu nampak drooling sgt hehe

    BalasPadam
  9. alhamdulillah...jodoh kan urusan Allah...gipun sian atok sesorg...sekarang dah berteman

    BalasPadam
  10. tahniah ,, seronok laa dapat opah baru .. boleh jadi peneman borak atok =)

    BalasPadam
  11. tahniah, meriah family farah lepas ni..

    BalasPadam
  12. bakso tu letak cili kicap sedap nye.. lagi pedas lagi syok..

    tahniah dapat opah baru.. :)

    BalasPadam
  13. jodoh rahsia Allah.. tahniah farah dapat opah baru.. :D

    BalasPadam
  14. tahniah buat opah sis..yaehhh,,, dapat kawin baru c atok..heee

    BalasPadam
  15. alhamdulillah...tahniah buat atuk akak..
    moga bahagia, sihat sentiasa
    sedap pulak mangkuk menggoda tu..hmmm..asyik nak mkn je cuaca sejuk camni
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    BalasPadam
  16. xpenah sampai rNr semanggol..bese blk kg kuarkan persimpangan semanggol..
    sedap la plak..
    tahniah farah dapat opah baru..
    dah jodoh kan..at least ada org jaga n tgkkan atok tu..

    BalasPadam
  17. Tahniah buat atok & selamat pengantin baru.

    BalasPadam
  18. selamat pengantin baru atok..hehe..ni atok yang kat kuala kangsar tu ke farah?
    fuh terliur lak tengok bakso tu pagi2 ni..ngeee..

    BalasPadam
  19. Selamat pengantin baru buat atokkk... Alhamdulillah lepas ni adalah yang akan menjaganya. Elok juga kawen denagn org muda sebab orang muda kuat tenanganya...ehehehee... Bukan apa bila tenanga banyak senang nak jaga atok.

    BalasPadam
  20. tahniah buat atok akak!moga opah dapat jaga atok dengan baik.:) erm,nyum2x!lama tak pekena bakso,huhu

    BalasPadam
  21. Tahniah buat atok sis! Bakso tu serius nampak sedap.. =)

    BalasPadam
  22. Semanggol tu kpg akk. Rumah atok farah kat mana

    BalasPadam
  23. alhamdulillah... ada org yg jaga mkn pakai atok farah kan... deqla dah xde atok nenek sejak kecik.. skng mak ayah plak dah xde...

    BalasPadam
  24. tahniah buat atok kak farah... yang penting ada orang jaga dia.. umur tu belakang kira.. kira sesuai la tu kak..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||