Aura Tiffany Blue Yang Meruntun Kalbu!!

15:04


Salam bloggers,
Cantik kan tasbih yang farah dapat nie..combination color dia pun cantik sangat.. terus buat farah ter-jatuh cinta dengan color Tiffany blue nie...ohoiiiiii...kat mind sekarang dah set dah color nie sebagai tema baju raya untuk tahun nie..over kannnn..raya lambat lagi oiiiiiiii...hahaha


Setelah hampir sebulan memerah otak memikirkan decoration untuk tempahan candy buffet customer farah..so ini la hasilnya sentuhan tangan farah yang tak berapa nak berseni nie...~ Candy Buffet & Chocolate Fountain yang bertemakan color Tiffany Blue.. Cantik sangat kan..*Wah! sendiri buat sendiri puji nie!!! hahaha.. -for more pictures boleh tengok kat pages naa... =D


Kebetulan pulak farah pakai baju se-color dan se-tema dengan event nie kan.. fuh kuat betul aura Tiffany Blue nie.. Jom p cari kain nak tempah baju raya!!!! hahaha =D

Happy Monday 'My kesayangan'... jom blogwalking sampai lebam!!! 







You Might Also Like

32 comments

  1. Assalamualaikum kak farah. cantiknya warna ni! suka tengok. wahh candy buffet sama warna! suka tengok. smooth je mata memandang :)

    BalasPadam
  2. tahun ni akak tak nak biru lagi theme colour farah oii... ^_^ nak tukaq warna lain pulak dah... he he he ... cam biasa harus pink giteww....

    BalasPadam
  3. cantik lah tiffany blue.. I pun terjatuh cinta dgn kaler ni hehe.
    Candy buffet tu pun cantik.. :)

    BalasPadam
  4. bisnes semakin maju...masyukkkkk...

    BalasPadam
  5. cantik warna blue tu :D fae pun suka tgk.

    BalasPadam
  6. cantik!! hmm.. akak nampak kurus sket.. ape rahsia?? share la... :)

    BalasPadam
  7. Wahhh cantiknya colour ni. Klu cukur jambul nanti boleh la set theme colour tffny blue.Tapi kak farah jauh nun di kedah heheh

    BalasPadam
  8. warna nie memang cantik sis..dah jadi warna feveret kita juga :)

    BalasPadam
  9. Wah caler tu cantik sgt tau. Mmg sesuai buat bj ry. Pandai farah buat deco utk event camni. Klw akk surrender.

    Akk pun plan nak beli kain utk bj ry 2 minggu lagi. Beli awal awal senang. Tema kaler apa x pilih lg.

    BalasPadam
  10. Seriusly tifanny blue berjaya menawan hati umi Qii....cantikkkkkkkkkkkkkkk air tgn farah tau...suka tgk

    BalasPadam
  11. cantik lah... sape kata tak cantik...kaler tu pon gojes...

    BalasPadam
  12. wah..cantik2 kaler dia kak..kreatif la akak..mmg suka tgk..berseni
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    BalasPadam
  13. comelnye candy buffet :)

    http://www.aimiemokhtars.com/

    BalasPadam
  14. lawanya farah buat.. cantik kombinasi warna tu dipadankan dengan latarbelakang.. :D

    BalasPadam
  15. menarik decoration tu...terpesona dengan warna nya

    BalasPadam
  16. weeee. kak farah! colour ni memang cantik! saya pon suke

    BalasPadam
  17. warna cantik.. deco cantik.. pandai farah buat.. untuk tgn berseni nie...

    BalasPadam
  18. akk, warna tu mmng lawa.. oohh sweet.. :)

    BalasPadam
  19. cantik la kaler ni.. combine dengan gold.. alahai.. sweettt

    BalasPadam
  20. wahh...menarik..nak like fan page lah..mana tahu boleh order :)

    BalasPadam
  21. Akak berkenan betul nengok tasbih tu. Cantik... Akak pon nak tempah jugak utk raya nantilah kita sedondon eh...ahahhaa...

    BalasPadam
  22. Wahh cantiknyaa!deco pon sangat awesome!kalau la Farah ada kat sini,memang dah lama panggil..cantik sangat!!

    BalasPadam
  23. eh..eh...cantik la kaler tuh..tiffany blue..rasa macam nak buat theme jer la...pelamin kaler ni pun cantik jugak kan....ehem..ehem...ok...tiffany blue..hahahahaha

    BalasPadam
  24. cantik laa.. boleh pulak sedondon kalernya eh.. yg pasti deqla suka sgt tgk farah bertudung.. :)

    BalasPadam
  25. alahaii cantik la plak tiffany blue..
    tp raya thn ni dh ade tema lain la plak (-__-)
    btw, cantik la farah buat candy buffet tu..cantik3..sukeee...

    BalasPadam
  26. Cantiknyaaa... Kreatif dan berseni juga rupanya cik puan farah nie yerr... :)

    BalasPadam
  27. suka sangat colour nie :-)

    BalasPadam
  28. sedondon plk tokey dgn candy buffet dia.. hihhihihi

    BalasPadam
  29. Cantik sis.. Kreatif rupanya sis Farah kite ni.. Btw, memang lawa la kaler tiffany blue ni.. Psst! Jom gi beli kain wat baju raya.. Ngahahaha! Ganti puasa pun belum nih.. Hahaha!

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||