Surprise!!! Happy 39th Birthday Sayang!!!

15:10


Syukur Alhamdulillah hari nie genaplah 39tahun usia husband tersayang.. *beza umur kami 9tahun..dah tua kan dia..hehehe...Dan seperti biasa setiap tahun farah pasti akan memikirkan cara untuk memberikan kejutan buat husband tercinta.. kalau tahun lepas kejutannya dibuat di Bali.. boleh baca link INI.. tapi tahun nie lain pulak caranya... tahun nie sengaja farah diam membisu tak nak wish dia.. kekononnya macam farah terlupa la tarikh lahir dia.. tapi No..No.. No..tak pernah wujud istilah LUPA untuk tarikh2 penting dalam hidup farah.. So bila dah tak wish tue.. tertiba dapat Whatapps daripada husband...


Hahaha.. wish kat diri sendiri ek.. hahaha.. mesti ingat ayg lupa la tue.. hehehe.. lepas dapat message macamni pun farah still tak respons kat dia...hehehe


Sebenarnya ayg tak lupa yer sayang.. tapi tengah nak lancarkan misi kejutan untuk abg nie ha..Misinya adalah p beli kek then p pulak kedai bunga untuk tempah bunga..lepas tue mintak depa p hantar terus ke pejabat abg.. =D


A Strawberry Cake and Flower Bouquet just for u My Dear...
My Love..My Soul..My Everything!!!! Love you so..so..so much Sayang!!!! *kiss


suka tengok reaksi orang yang terima kejutan.. senyum sampai telinga...hehehe


Yeayy...mission accomplished!!! farah gunakan bantuan rakan sepejabat husband untuk bersama2 menjayakan misi ini.. Thanks to Kak Izwah kerana sudi membantu..Happy 39th Birthday Sayang.. May Allah Bless You Always.. Amin! 


Okey sayang.. =D


.





You Might Also Like

31 comments

  1. Assalamualaikum kak farah! alahaii comelnya wish diri sendiri. ni mesti sedih betul tengok akak tak wish dia kan. hihi. alhamdullilah. semoga suami akak farah sentiasa sihat, murah rezeki dan bahagia disamping keluarga tercinta. bestnya suprised! menjadi tu kak farah. cayalahh >__________<

    BalasPadam
  2. haa..yg ni best. xsemestinya lelaki je kena bg munga kat wife.. <3
    moga bhgia hgga ke syurga

    BalasPadam
  3. So sweet. Happy born day to your hubby.

    BalasPadam
  4. phwittttt.. selamat hari jadi utk husband akak..

    BalasPadam
  5. Mission accomplished!

    Happy birthday buat your beloved husband. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah :)

    BalasPadam
  6. best kak. mcmni lagi sweet kot. tahniah kerana berjaya surprisekan suami akak.

    yeayyy!!


    BalasPadam
  7. hahahaa..kesiannyaa..nasib baik surprise menjadi..mesti hati berbunga-bunga lepas tu,,hehee..Selamat Hari Jadi buat suami Farah..Semoga terus menjadi suami yang soleh!

    BalasPadam
  8. sweet nya akk n abg.. :) suka sangat2..
    saya ngan suami pun beza 8tahun..hihi
    tapi suami saya ni 1 je perangai dia.. tarikh penting mesti lupa..bukan kata besday saya je dia lupa, besday dia sendiri pun dia lupa.. aduhai..

    BalasPadam
  9. romantik rupanye farah ni ya..siap belikan hubby jambangan bunga lagi.. besarnye stroberi tuh.. yummm yummm !!!!

    BalasPadam
  10. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    BalasPadam
  11. selamat ulangtahun buat husben farah... :) semoga terus berjaya dan dimurahkan rezeki, amin.. :) tak lupa juga, tolong jaga pn farah elok-elok ye.. tahniah!

    BalasPadam
  12. Hb tuk hasben fara.... Rajinnya buat seprais... Romantik ...hheee

    BalasPadam
  13. Happy birthday untuk hubby awak.... :D

    BalasPadam
  14. Akk..sgt romantik ni..hehehe i like :)

    BalasPadam
  15. sweetnya farah.. selamat hari lahir untuk husband farah..

    BalasPadam
  16. no matter what.. kita as a wife & ppuan, mesti nak buat something special & surprise buat pasangan kita sendiri kan farah...

    You are so sweet wifey.. pandai farah buat surprise & deal plak dgn kwn opis abang awk ye hehehe.

    nway Happy Birthday to Husband Farah.. semogo korang kekal hingga hujung nyawa :))

    BalasPadam
  17. romantiknye farah..
    hepi besday utk hubby farah :)

    BalasPadam
  18. so sweet la sis..moga sis berbahagia bersama suami tersyg hingga ke jannah amin

    BalasPadam
  19. auwww romatiknya hehe...
    besday suami akak pada 1/1...cuti..takleh nak suprisekan dia kat opis hehe

    BalasPadam
  20. Nasib baik tak merajuk Farah. Mesti cik abg tu happy sangat.

    BalasPadam
  21. tau farah mesti buat surprise punye untuk edy..pakar suprise la katakan..hehehe..
    btw so sweetla farah..happy birthday to edy..
    p/s: nak cedok idea farah skitla..hehe..

    BalasPadam
  22. wow.. havoc tu besday tuk en. somi kak Farah.. hepi belated besday..

    BalasPadam
  23. sweet sangat tau.....suka tgok korang la....

    BalasPadam
  24. sweet nye wish kat diri sendiri.. eh nape strawberio tu gebu2 sgt? rasa nak terkam plak kek tu.. yummy..

    BalasPadam
  25. huhuhu sweetnya kak fara.Hppy brthday husbnd kak ye.Smga panjng umur n dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  26. wah,terserlah kegembiraan suami akak,hihi...cantik kek tu:) epy belated besday untuk suami akak!

    BalasPadam
  27. Romantiknya pasangan ni.. Semoga berkekalan hingga ke jannah ye sis.. Happy belated besday to ur hubby.. =)

    BalasPadam
  28. tentu la dia tersenyum riang... wife kesygn buatkan surprise kan... alhamdulillah... moga kekal bahagia selamanya yer farah... hepi kan tgk org yg kita syg hepi...deqla pun mcm tu.. :)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||