House of Mini @ Amanjaya Mall

10:32



Nampak donut comel ~ hati terpaut ~ kaki melekat ~ tarik manja tangan husband ~ pilih2 ~ tunjuk2 ~ zassss packing masuk kotak 
~ muka ada senyum ~ 

 ~ masuk kereta ~ bukak kotak ~ snap2 ~ tutup balik ~ 
sampai rumah ~ gelojoh ~ Erkkk Alhamdullillah ~ kenyang
Perghhhhh sedap!!!!! ^___^



You Might Also Like

32 comments

  1. akak nak donut tu aje.. he he he

    BalasPadam
  2. ala² big apple la nie...hehehehe..

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum kak farah! huwaaaaaaaaaaaaa sodapnya. takpe, balik nanti nak balas dendam gak! hihi nak cari donut gakkkk >______<

    BalasPadam
  4. akk, dia ada jual cupcakes comel2 sekali kan??

    BalasPadam
  5. cantikla donut tu sis mcm big apple juga stailnya :)

    BalasPadam
  6. cuppies House of Mini ni pun comel tau Farah... nnt try beli plak na.. sedapppss :)

    BalasPadam
  7. Kek yg sangat cantik tp sy xpernah cuba makan sb saya tak suka manis :D

    BalasPadam
  8. senangnye buat entry macam tu,, :) tapi donut tu memang mengancam la.. lapo plak perot ni..

    BalasPadam
  9. mak aiii! telio den nengok ni!

    BalasPadam
  10. eka penah makan house of mini ni tp cupcake die. comel sangat2 sedapppp

    BalasPadam
  11. sedapnya big apple..huhuw

    BalasPadam
  12. Akak bulan 12 hari tu pergi C-Mart Changlon jumpa benda inilah anak2 teruja dok pilih.

    BalasPadam
  13. Wow comell!dah macam Jco n Big Apple kat sini..hehe..rasa confirm nyummy kan Farah.. :)

    BalasPadam
  14. Alahaiii comelnyaaa...Farah, betullah jawpaan teka tu...botol air! Hehe tp sorry xde hadiah lahh....thanks Farah sudi singgah dan komen;)

    BalasPadam
  15. SA pun suka donut macam ni...tp tu la..bila pi dating nak beli je mender ni...cik abe x bagi..manis katanya...mana ada amnis kan....jeles...

    BalasPadam
  16. wehuuu. sedap wei kak farah :)

    BalasPadam
  17. Nyum..nyumm...comel tapi mesti manis giler nih..hehe

    BalasPadam
  18. ouchhh..sungguh lazat lagi berkrim

    BalasPadam
  19. amboii tarik manja tgn hubby naa nk mkn donut comey punya pasal.. hihi.. mkn donut baca bismillah x ni? hahaha... :p

    BalasPadam
  20. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    BalasPadam
  21. waaaa.. donut is my feberet..

    BalasPadam
  22. kat mana ada ni? sy suka yg mini mini ni...hheee

    BalasPadam
  23. comei2nya..
    telan ailio je lahh..
    aduhh..
    hehe..

    BalasPadam
  24. ermm.. chedapnya nampakkk...!

    mana sedap dengan dunkin donut sis?

    BalasPadam
  25. donut tu jeni kecik2 ke ? nmpk topping dia mewah btol !!!

    BalasPadam
  26. Donut keju sdp sgt tu...nk nk..hehe

    BalasPadam
  27. yummy.. sedapnya donut.. nak satu..

    BalasPadam
  28. comelje entry ni kak,hihi..kalau nana,nana terkam yg bawah kanan sekali tu^^

    BalasPadam
  29. Serius comel.. Sedap tak sis? =)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||