KFC Golden Wrap Chicken Sedap Oooo!!!

08:19


Salam bloggers,
Hampa dah try ke KFC Golden Wrap Chicken??? Kalau belum mesti try tau...sebab memang sedap sangat2!! sangat2..sangat2.. ^___^

Cuma tak boleh makan selalu sebab terlalu oily..farah makan semalam pun sampai kena perah mushroom tue dulu untuk buang minyak yang terlalu banyak...yang lain okey...sedap sehingga menjilat jari! nanti nak p repeat makan lagi la... hehehe

Dah makan kenyang ngantok ek Sayang!! =D

psst:~ Sorry tak dapat nak bw lagi sekarang.. InsyaAllah cuti raya cina nie farah akan bw secara pukal yer...tungguuuuuuuuu i okey!!! *kiss 





You Might Also Like

36 comments

  1. Sedapnya. Dulu kerja KFC selalu mentedarah kfc .

    BalasPadam
  2. Eka ade rasa sikit ritu. Sedappp. Nanti nak pegi kfc makan ni hehe

    BalasPadam
  3. memang nmpk sdp nak try jugal pi makan

    BalasPadam
  4. blom try lagi lah Farah.. tekak ni kalau tiba2 teringin mcm tak menyempat2 je nak.. bila tak rasa nak mkn, tgk gmbr tu tak teruja hehe.. since Farah dah tunjuk gmbr ni nnt ceq pi mkn na ;)

    BalasPadam
  5. huwaaa..nk nangis tgkk..
    smlm mkn kfc jgk..tp xtry pun golden wrap chicken ni..
    lalu sebelah meja org yg mkn..
    huuu..bau die mmg terbaekk la..
    mntk2 la sempat nk try nnt..
    takut xsempat je..
    sbb ni kan utk CNY..

    BalasPadam
  6. tak rasa lagi manu baru KFC ni..nanti nak terjah gakla..hehe..

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum akak, wahh terliur tengok.. rasa cam belum rasa lagi. hehehe

    BalasPadam
  8. cik akak suka ayam goreng kfc je..hihi

    BalasPadam
  9. tetiba timeline dashboard sally penuh dgn kisah ayam ni..hahahah

    BalasPadam
  10. oke. nak beli sebentar lagi :D

    BalasPadam
  11. sedap ye
    tahun lepas beli pedas giler!

    BalasPadam
  12. Hari tu nak try tapi lambat pulak nak menunggunya.....so x jadi lah.....tapi nampak macam sedap pulak kan...:D

    BalasPadam
  13. Sedap eh..Tak sempat try lagi..aritu nak order nak kena tggu bpe minit ntah..sebab mengejar masa tak jadi amik set tu..

    BalasPadam
  14. Hari tu nak try lamalah pulak nak menunggunya..so x jadilah. Tapi nampak macam sedap kan:D

    BalasPadam
  15. deqla x penah mkn lg tp x berkenan kot..huhu.. kesian hubby farah ngantok.. farah tlg la drive.. :)

    BalasPadam
  16. ok. MUST TRY. terliur kejap sy tgk. even dlm iklan pun da terliur. cemane tu.

    p.s sorry lama x komen

    BalasPadam
  17. aaaaaaaaaaaa sedapnye! menggoda sungguh!
    Jom berkongsi Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

    BalasPadam
  18. Kak farahhhhh!!! knp post time saya tgh pantang ni!! mnguji keimanan tol.heheh cepatlah masa berlalu.heheh

    BalasPadam
  19. mama tak boleh rasa farah, mama selsema teruk ni..

    BalasPadam
  20. kena pi try ni sbb nina dpt baucer kfc free.. tengs sharing :D

    BalasPadam
  21. Wah sedap ke?boleh cuba ni hihi

    BalasPadam
  22. nampak kat tv tu macam sedap jer...sedap ker?

    BalasPadam
  23. betul ke sedap nie.. rasa nak mkn jugak la.. kalau g kfc mmg tak minat sgt menu baru...

    BalasPadam
  24. ramai yg ckp sedap..kena try la nti ni..hehe

    BalasPadam
  25. sedap makan mushroom tambah ngan ayam. Tapi kalau makan ngan anak-anak diaorg amik ayam je mushroom dia bagi kat kiter hehe

    BalasPadam
  26. ape rasa dia erk.. tk prnh try lg..

    BalasPadam
  27. bg tb xsdp sgt laa..mkn ngn nasi ok la hehe

    BalasPadam
  28. Tak pernah try lagi. Ni yg rasa mccam nak mkn KFC.

    BalasPadam
  29. Ooo... sedap yer sis.. ermm idah nak kena try jugak la nie..! ermm... minyak oh minyakk...

    BalasPadam
  30. Huhuhu..aida tak rasa lagi CHicken wrap ni..teringin tapi macam banyak sangat pulak..hehee

    BalasPadam
  31. saya tak rasa pun lagi.. sekarang tekak tak leh terima bnda2 camni..hihi

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||