Pencarian Bloglist 2014 ~ Blog Mrs.Secretary

14:31


Salam Bloggers,
Salam Tahun Baru 2014!!!
Salam Jumaat yang pertama Tahun 2014!!!
Alhamdulillah masih lagi diberikan peluang untuk bernafas di muka bumi ini..Mudah-mudahan Tahun 2014 ini akan lebih baik dari tahun sebelumnya.. Amin!



Memandangkan kita dah pun melangkah ke tahun baru.. Farah rasa senarai bloglist Farah jugak perlukan pembaharuan.. So kalau ada antara hampa yang sudi nak tersenarai dalam bloglist Farah silalah tinggalkan komen "SAYA NAK!!!" kat dalam kotak komen di bawah yer..tapi pastikan blog anda sentiasa berupdate.. baru la best Farah nak singgah and lepaking lama2 kat blog hampa.. hehehe

Antara kelebihan yang akan ada dapat jika tersenarai dalam bloglist Farah adalah:~

  • Insyaallah setiap hari Farah akan cuba untuk luangkan masa singgah kat blog hampa..
  • Bila dah singgah tue of coz la Farah akan tinggalkan komen sekali..
  • Selain tue Farah jugak akan top up sampai penuh tabung anda semua.. 
So macamne terbuka hati dak nak join bloglist Farah nie???hehehe... Pencarian bloglist ini akan berlangsung dari sekarang sehingga Ahad 11.59pm.. Thanks... *Kiss







You Might Also Like

48 comments

  1. Assalamualaikum kak. sheila nak! hehee :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum...wah nak jugalah dlm bloglist...

    "SAYA NAK!!!"

    BalasPadam
  3. dengan tak malunya saya pun nak
    kata SAYA NAK!!!
    singgahlah dekat blog saya
    Diari Seorang Mama

    BalasPadam
  4. kite nak..kite nak..kite nak..erhh over lak tb hehehe ;p

    BalasPadam
  5. of coz la saya nak!!! hhee...

    BalasPadam
  6. mg nak!
    hehe
    mg blum edit blog lagi nk buat bloglist kt tepi blog :)
    thanks! ^___^

    BalasPadam
  7. Saya Nak!!!

    Sekali Farah alukan seribu kali kenit teramat inginkan hehe. Sorry dear, lately kenit bizi menguruskan hal anak sekolah. Will visit you as much as i can in the future (^_^).

    Isi tabung churp2 dulu (^_^)

    BalasPadam
  8. SAYA NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!

    p/s suka tau baca blog u...sbb so informatif...jom bloglist...i nk add u in my blog list now :D

    BalasPadam
  9. Of kos nak joinn... :D
    Tapi kita nie part time blogger jerr.. yang senantiasa berusaha untuk update belog setiap hari... :D

    acikidah.blogspot.com

    BalasPadam
  10. dah tersenarai kot...but nak jugak.."SAYA NAK" hahahahaha

    BalasPadam
  11. SAYA NAKKKK!! haha. kalau akak farah ada masa lawatlah sekali sekala. :D

    BalasPadam
  12. SAYA NAK!!!

    menarik ni.. akak guna url baru http://www.mizzaiza.com/

    BalasPadam
  13. top up nuffnang tu.. hihih

    MAMA NAK.. hihihi

    BalasPadam
  14. Saya nak!
    Sweetamieda.blogspot.com

    BalasPadam
  15. Saya nak!
    Sweetamieda.blogspot.com

    BalasPadam
  16. kak farah.. 'saya nak!!''..
    nanti kalau tersenarai, saya letak akk dlm bloglist sy juga eh.. :)

    BalasPadam
  17. SAYA NAK!!
    tapi I layak ka Farah?? heheheheh.

    BalasPadam
  18. saya nak...

    Hai, Selamat berkenalan. Ini blog baru, kalau sudi jom berkenalan disini : Segmen Suai Kenal Peminat Kopi

    BalasPadam
  19. kalau sudi masukkan fiza nyer yer.. huhu...

    BalasPadam
  20. Salam...dan semoga berjaya selalu.

    SAYA NAK....Tq

    BalasPadam
  21. selamat tahun baru farah..:)

    BalasPadam
  22. Salam sis..tak sempat la nak join.blog sis memang masuk dlm bloglist kita hehe

    BalasPadam
  23. "SAYA NAK"

    Tapi dah terlepas due date lah farah. Harap2 blh lagi ☺☺

    BalasPadam
  24. Salam petang isnin. Sorry coz lama tak singgah sini.

    BalasPadam
  25. "SAYA NAK "....hihi...
    cik akak support adik farah :)

    BalasPadam
  26. SAYA NAK! hehehehe farah.i lap u!

    BalasPadam
  27. saya nak jugak.. baru 1st masuk blog farah.. nampak plak segmen..

    BalasPadam
  28. saya nakkkk..
    pelisss..
    hihi..

    BalasPadam
  29. Terima kasih singgah di Blog akk.
    Singgah kembali dan

    Akak NAK Juga.. Hehehe

    BalasPadam
  30. Hehe..aida pny blog dah ada dalam blog list Farah kan?thanks dear..hehee

    BalasPadam
  31. farah ni mmg rajin bw pun.. SAYA NAK..!! ehh.. tp blog deqla ni mmg ada kan dlm bloglist farah? heeee

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||