Pre Order ~ Baju Hard Rock Cafe Bali

10:16


Salam Bloggers,
Ingat tak kat entri INI farah ada bagi tahu yang farah dapat grab tiket airasia dengan harga yang murah kan..dan tiket murah tersebut sekali lagi akan membawa farah sekeluarga terbang ke BALI..Yeayyy!!! 

So hari nie farah nak test market nak bukak pre-order untuk sesiapa yang berminat nak membeli collection barang2 Hard Rock Cafe Bali seperti T-shirt ke.. keychin ke...topi ke...baju baby ke..atau apa2 sahaja la.. kalau nak p beli sendiri jauh kan.. so meh farah tolong belikan...hehehe

Kalau ada yang berminat hampa boleh buat tempahan sekarang.. Bayaran sebanyak 50% perlu dibuat selewat2nya 31.01.2014 ini dan bakinya sebelum barang tersebut di pos.. Dari segi harga farah akan mengenakan caj tambahan sebanyak RM20.00 daripada harga asal.. means if harga sehelai T-Shirt adalah RM100.00 di Hard Rock Shop Bali maka harga farah akan jadi RM120.00 la tidak termasuk postage.. Okey la tue kan..tak caj mahal2 aihh.. =D

Hampa boleh try tengok design dan koleksi di SINI

So bagi yang berminat boleh buat tempahan di FB @ emailkan kepada farahwahyda@gmail.com


 
Gambar kenangan tahun lepas (2013) di Hard Rock Shop Bali.. =D






You Might Also Like

30 comments

  1. rajinnya farah bukak order mcm ni..
    salah satu cara berbiz jg ni kann hehe.. Zaza dah ada 1 tshirt hard rock bali.. last year nizam ada belikan.. :))

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak farah! bestnya g Bali lagi. shopping time ekk? nak tanya barang baby kat situ murah2 tak kak farah? hehehe

    BalasPadam
  3. emm seronoknya sis berjalan2 ke bali

    BalasPadam
  4. wah.. bestnya, cepat! cepat! farah offer tu..

    BalasPadam
  5. amboii amek order siap2 eh.. hihi..nape x belikan jer ole2 utk kami farah? buat hadiah GA ker segmen ker.. hihihi...

    BalasPadam
  6. niceeeeee, nanti kenit tunjukkan pada Pak Jelan kot2 dia gemor baju ni (^_^)

    BalasPadam
  7. best3..
    ok..nak tengok design dulu..

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum.. Zam singgah ke mari dari Segmen Jom Naikkan Trafik Mak Dara sebelum ni.. Sorry lambat buat kunjungan balas. Jemput ke blog Zam ya

    BalasPadam
  9. wah ke bali lagi ye farah..bestnye...:) nak ikottttt...

    BalasPadam
  10. Wahh seronoknyaa tiap tiap tahun p Bali.. *Jeles..hehee...tapi menarik gak tu..nanti mana tau berkenan,aida bgtau na..hehee

    BalasPadam
  11. nk pergi Bali?! wah bestnyer2..^^

    BalasPadam
  12. menarik jugak yer..tggu bajet la kot.. hehe...

    BalasPadam
  13. wah syoknye bershopping..bez2...

    BalasPadam
  14. bestnya sis ne..berjalan terus..heee....murah jer sis chas..hee

    BalasPadam
  15. whoa, kak farah jalan jauh lagi. hehe

    BalasPadam
  16. wow! holiday ke bali... happy boliday!

    BalasPadam
  17. bagus farah buat bussiness macam ini.. semoga terus success.. :D

    BalasPadam
  18. saya pon nak g bali jugak kak :) cuti cny nii hehehe

    BalasPadam
  19. sy bukan collector brg2 HRC...tapi suka tengok collection org, adik sy pon collect

    BalasPadam
  20. bershopping sakan farah.. hehe. semua nampak cantik2

    BalasPadam
  21. seronoknya jalan2, shopping2..

    BalasPadam
  22. wahhh...seronoknya melancong...

    BalasPadam
  23. Bestnya nak holiday kat Bali.

    BalasPadam
  24. waaa.. bestnya kak nak bercuti lagi.. :)

    BalasPadam
  25. Nak ikottttt...uwaaaa...

    Akak sekarang nak fly2 kena ada budget besaq tak sampai hati nak tinggi anak2.

    BalasPadam
  26. Wah! Ke Bali lagi sekali ke? Syoknya.. Mieza belum ada rezeki nak melancong.. Huhu.. Moga murah rezeki tahun ni dapat bercuti.. =)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||