Review~ Inner Magic by Anizon Hijab Stylist

14:08


Salam bloggers,
Hari nie farah terlebih rajin pulak nak update blog sampai 2 entri..so hampa layankan jer la yer..Okey, farah nak review pasal Inner Magic by Anizon-Hijab Stylist.. Inner magic nie boleh membuatkan wajah si pemakai tampak lebih bujur dan sangat sesuai untuk semua jenis bentuk muka termasuk la yang bambam macam farah nie..hehehe...lepas nie kita tak perlu risau untuk melaram shawl atau tudung syria lagi sebab inner magic nie akan membantu membuatkan wajah kita kelihatan sedikit runcing selepas memakainya...Tak percaya meh??? Meh tengok sini.. hehehe 


See, nampak runcing kan..*tangan ke bahu mata ke atas..kih..kih..kih...Masa nie farah pakai inner magic kat sebelah dalam tau.. inner magic nie memang muncung dan tak melekat langsung kat muka.. fabrik Inner Magic nie jugak sangat selesa sebab ianya diperbuat daripada fabrik cotton dan lycra yang berkualiti tinggi..so memang kita tak akan rasa panas bila pakai..yang penting walaupun inner magic nie jenis yang menutup leher tapi ia tidak membuatkan farah rasa tercekik bila pakai.. hehehe.. sebelum nie farah pernah jugak beli inner magic tapi memang tak selesa langsung bila pakai..farah nak telan nasi pun rasa tercekik.. last2 sedekah kat adik farah jer inner tue....huhuhu

Selain gaya di atas, hampa jugak boleh mengayakan Inner Magic nie dengan pelbagai cara..ikut citarasa masing2 la yer...rasanya hampa lagi terror kot daripada farah dalam bab2 mengayakan tudung nie kan..maklum ler farah nie pun baru jer dok slow2 nak berhijab...so belit ikut dan jer la kekdahnya..Harga Inner magic nie RM37 sahaja tak termasuk postage.. Memang sedikit mahal tapi kalau berbaloi dengan kualitinya apa salahnya kan..Insyaallah farah pun plan nak tambah koleksi lagi nie..hehehe...

Okey la setakat tue je la dulu review ikhlas lagi suci murni daripada farah..Nanti kalau ada barang/produk best lagi farah akan kongsikan dengan hampa semua lagi okey.. kalau hampa pun berminat jugak nak beli inner magic nie p la ushar2 kat website Anizon tue k..Selamat menjamu mata..Bye!! =D




You Might Also Like

26 comments

  1. Assalamualaikum kak farah, cantiknya kak farah bertudung. suka tengok. taknampak bambam muka, wahhh macam harus beli gak je. hehhee. tapi skrg sheila suka pakai tudung bawal. hehehhee.

    BalasPadam
  2. kaannnn...kita yg bmuka bulat nie memg susah betoi nak cari yg betoi² sesuey dgn kita...akak ari tu ade gak beli inner magic (kunun)..promote bagai nak rak dlm fesbuk...akak pon beli laa...kununnya muka bulat jadi renjong laaa..skali pakai, bila kita mkn dia ke blakang..susah wehhh...abeh lari shawl tuu...at last, akak beli dgn member, classmate masa kat itm dolu...dia bukak butik kat denai alam...biaq mahai xpa, janji sedap pakai...tunggu akak wat review nnt..hehehe...nak gak review tuhh...

    BalasPadam
  3. nana tringin nak try iner magic ni,tapi tak tetry2,hihi

    BalasPadam
  4. setuju...inner magic memang akan membentuk ikut bentuk muka kita semua kan....

    BalasPadam
  5. Wah! Cambest jer inner ni.. Pernah gak beli inner cani tapi bak kata sis la.. tercekik leher mak noks.. Huhu.. pastu langsung dah xnak pakai yang jenis inner tutyp leher cani.. Tapi cam nak try inner magic ni.. hehe..

    BalasPadam
  6. wah inner magic, akak tak pakai pun inner magic, inner biasa jer...ekekeke... biasalah terbelit2 melilit...

    BalasPadam
  7. wpun farah tak guna inner magic, farah tetap nampak comey :)

    BalasPadam
  8. senang kan..
    lgpun inner magic ni xnmpk la muke bulat..

    BalasPadam
  9. terletak ikut bentuk muka.. cantik lah.. :) tapi a bit mahal kan..

    BalasPadam
  10. Manis bertudung ya adik manis...:)

    Memang nampak kemas bila farah pakai nak try satu jugak nampak gayanya.

    BalasPadam
  11. cantiknya kak farah bertudung..

    BalasPadam
  12. wiwit...dh blh jd model akak
    aah bagus inner tu..bikin wajah kita bujur sirih

    BalasPadam
  13. mmg nampak cantik dan kemas, tapi mahal lah bagi akk...

    BalasPadam
  14. terletak aje..cantik dan manis orangnya... :)

    BalasPadam
  15. mmg kemas dan cantik.. ikut muka kita.. mmg betul2 magic

    BalasPadam
  16. Mahal juga harga inner magic ni yer... ;D idah tak pernah try lagi magic2 nie.. ;D

    BalasPadam
  17. bagus ye inner magic ni cover leher, kalu pakai shawl chiffon yg nipis tu tk nmpk leher...

    BalasPadam
  18. amboii smpt snap dlm keta eh.. nmpk mudah dibentuk tudung tu...

    BalasPadam
  19. akak pakai tudung gaya apa pun lawa je.. :)

    BalasPadam
  20. saya pon suka inner ni.sama juga dlu sy penah beli inner.rasa nak tercekik masa pakai.huhu...but inner anizon ni rs selesa je.

    BalasPadam
  21. Tanpa NamaApril 18, 2015

    mana nak cari inner neck ni???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh klik pada tulisan pink kt atas..ada link di situ..thanks.. :)

      Padam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||