Review~ Inner Magic by Butik Muslimah

12:53



Salam bloggers,
Hari nie farah nak review pasal Inner Magic lagi..tapi kali nie versi Inner Magic Murah2 Pasti Murah.. lai..lai...lai....hehehe - Maklum la sekarang nie kan farah tengah dok buat koleksi tudung makanya banyak la butik2 tudung online yang diterjah dik non oiii.. Kalau semalam farah dah review pasal Inner Magic by Anizon yang mana inner tersebut jugak turut dipakai oleh Dato' Siti Nurhaliza tapi hari nie farah mencuba pulak Inner Magic by Butik Muslimah..

Inner Magic nie sampai kat ofis farah semalam...then hari nie farah dah tergediks nak try pakai.. dan apa yang farah boleh katakan adalah Inner Magic by Butik Muslimah sangat...sangat..sangat best!!!! betul ikhlas farah cakap nie.. tak tipu tau.. Inner Magic nie berjaya menawan hati farah sebab yang pertama of coz la dia muncung dan tak melekat kat muka.. yang keduanya adalah sebab dia bukan jenis Inner Neck ..Inner nie jenis separuh jer.. tapi jangan risau ianya cukup selesa untuk dipakai.. walaupun design dia separuh tapi dia tak bergerak2 tau.. melekat elok jer kat kepala kita.. fabriknya jugak daripada kain cotton.. so memang tak panas okey..

Dan yang paling gempak lagi harganya hanyalah RM10.00 jer!!!!!!! tak termasuk postage.. Memang berbaloi2 sangat la kan.. dah la kualiti best harga pulak murah...memang terbaik sangat la...sekarang nie pun farah dok gatai tangan nak dah tambah koleksi color yang lain pulak.. semangat nak berhijab!! hehehe -Kalau hampa pun nak dapatkan jugak Inner Magic Murah tapi BEST nie sila la cepat2 p terjah Butik Muslimah!! pasti tak menyesal beli!!! =D

Sekian review kita untuk hari nie.. =D







You Might Also Like

26 comments

  1. ehehe cantikla sis..mcm berkenan nie :D

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak farah. wahh manisnya akak. murahnya jual.. untung siapa yang beli tu (",)

    BalasPadam
  3. Farah... murah nya RM10.. tapi kalau Farah pergi Kenanga (KWC) lagi boleh dpt murah2 tau.. lastt week kakak zaza beli inner magic 3pcs RM10 kualiti pun ok jg.. kalau Farah mai KL pergi lah kenanga yer.. mcm2 adaaa :)

    BalasPadam
  4. Nak beli jugaklah.Tq kak farah sharing :)

    BalasPadam
  5. weeee..tq farah..
    murah2 wooo..
    jom perabih duit..hohoho

    BalasPadam
  6. Umi Qi nak beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahhaha review yg tersangat best...kalo nk tau Umi Qi pernah beli inner by anizon tuh sbb kt opis ada org juai...besttt gak kan...innner magic nih byk dh promote...tp x beli2 pun....tp bila tgk review farah...Umi Qi x berjaya tahan nafsuuuu hehehe murahhh

    BalasPadam
  7. you look so nice in hijab dear :).

    BalasPadam
  8. ish kena beli jugak ni nanti,hihi

    BalasPadam
  9. cantik, tadi mama ke kedai, ada jumpa inner magic ni, alah.. tak terfikir pulak farah ada pakai.. kalau tak mama beli satu..

    BalasPadam
  10. muka jadik nampak bujur kan..nice..

    BalasPadam
  11. RM10 memang berbaloilah Farah...

    BalasPadam
  12. farah, inner nie akak dah pakai...sorry to say, x selesa...mungkin lain org lain pandangannya...komen akak sebelum nie bersangkut paut dgn produk nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg Inner dari Butik Muslimah nie ke akak atau design yg sama jer.. sbb seriously farah pakai mmg okey dan selesa.. siap order tambah color lain lagi.. =D maybe btl la akak ckp.. lain org lain pandangannya.. hehehe

      Padam
    2. yup...same produk, same person, same inner...memula pakai memg cantek...pastu bila nak mkn, inner tu terkebelakang...asek nak kena tarik mai ke tepi....agak leceh sket..but, as long as farah pakai ok, ok laa kot...heehehe..

      Padam
  13. separuh tu tak tutup semua rambut ke? murah jugak harganya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang cover semua rambut dear.. cuma tak tutup leher jer.. =D

      Padam
  14. dh lama x pakai inner sbb lg suka pakai ninja :) padahal pakai inner la best sbb mcm2 colour ada, murah2 palk tu :)

    salam kenal ya? :)

    BalasPadam
  15. deqla terpaku tgk orgnya tu bknnya tudung haha.... cantik sgt farah bertudung.. mcm arabian.. kan deqla penah kata deqla suka tgk farah bertudung... hee :)

    BalasPadam
  16. dd tak rajen n tak sempat nak ber inner2 dah..huhu..dulu suka pakai inner tudung ngan syria..tapi now main sauk ja tudung awning..
    btw farah cantek je pakai inner+shawl, sesuai ngan bentuk muka farah :)

    BalasPadam
  17. wahh cantik moleh akak pakai mcm ni.. rm 10 tu kira murah sgt la.. gudluck businesswoman. hehee

    BalasPadam
  18. Errm... Comelnya model tuu!... I Likee..! :D

    BalasPadam
  19. wahh cantiknya Farah pakai inner magic ni..nampak berlain..ayu sungguh!!

    BalasPadam
  20. akak sangat lawa bila pakai tudung.. :) suka sy tengok..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||