Status Backorder for Haley Chiffon Blouse ~ The Poplook.com

12:19


Salam bloggers,
Last month The Poplook.com ada buat BACKORDER untuk Haley Chiffon Blouse yang menjadi kegilaan ramai nie..memandangkan farah memang suka pakai blouse yang materialnya daripada chiffon so terjebak la jugak membeli...hehehe...Memandangkan first time beli blouse nie so tak berani nak beli banyak takut tak sesuai pulak nanti buat rugi jer kan.. so beli la 2 helai dulu.. nanti2 kalau sesuai baru boleh memborong kann... =D


Farah memilih color Navy blue yang macam gambar kat atas nie dan sehelai lagi color Purplish Grey.. Harga blouse nie RM69.00 sahaja.. Blouse nie available in sizes XS-4XL...



Banyak lagi color yang ada.. memang meruntun kalbu betul...kalau ikutkan hati tue rasa macam nak order jer semua color yang ada.. tapi memandangkan baru nak try kan terpaksa kawal nafsu nie sikit!!! hehehe

Latest info, minggu lepas farah ada send email kepada The Poplook.com untuk bertanya tentang status BACKORDER tue bila agaknya akan sampai..dan mengikut apa yang depa respons depa akan post out Haley Blouse nie by end of this month.. So lega la sikit hati dengar depa respons macam tue...bukan apa farah tak sabar nak melaram baju baru nie masa bercuti kat Bali nanti..kih..kih..kih...Ada tak antara hampa pun sedang menanti ketibaan blouse nie jugak??  kalau ada meh 'sep' sikit.. hehehe   K. Bai!!! =D







You Might Also Like

17 comments

  1. cantik nampak blouse tu, labuh jugak...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak farah. sheila tak pernah lagi beli barang dekat Poplook. selalu usha website je. hehehe. nak beli baju maternity nursing. kak farah ada tak mana2 link jual? selalu tengok website org cina jual je. mahal2.. hehehhee

    BalasPadam
  3. cantik2 baju depan kan sis farah.
    PG tak pernah beli secara online lagi kat web tu.
    tapi, ipar PG ada bagi hadiah beberapa baju dari poplook.
    their kain memang sang at comfy :)

    BalasPadam
  4. hehe utk kita sesuai lagi sis..tapi memang cantik colourfull

    BalasPadam
  5. memang sangatlah menarik kan??? beli jer semua kaler farah... he he he... akak punya dress dari poplook ni tengah tunggu sampai jer ni...

    BalasPadam
  6. Farah, sila jangan nangis yer. Meh baca nih:

    We are expecting to ship the Haley in batches as different colours will be in store at different times. We are expecting to post the first batch (Black, Mustard, Warm Grey, Royal Blue, Dark Purple, Berry Purple) by 15th Feb and the remaining Haley orders by end of February.

    Frust tau. Akk pon order 2 juga. Ingatkan blh lah dpt hujung bulan satu ni..huhuhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uwaaaaa mmg nangis la nie akak... farah usaha order sebab nak pakai masa p bali minggu depan.. aduhhhhh stress!!! Huhuhu

      Padam
  7. eka x dpt beli ni dulu huwaa..

    kire lmbat la dpt ye. ingat nak melaram cpt

    BalasPadam
  8. wah,akak nak ke bali,bestnya!!!nana tak pernah try lagi beli kat thepoplook..

    BalasPadam
  9. Seronoknya sopink.. Hehehe..Cantik! =)

    BalasPadam
  10. sesuai sgt nk pakai g opis...

    BalasPadam
  11. Perghh nasib baik idah x suka beli online nie.. kalau takk.. ermm... duduk depan laptop jer pun duit melayang tak perasan.. hehehe...

    ** Tak sabar nak tengok cik farah kita bergaya dengan baju barunya...

    BalasPadam
  12. cantik blouse tu.. kaler yg farah pilih tu pun cantik... byk juga yer pilihan warnanya...

    BalasPadam
  13. cantik baju tu kak.. kalau time prgnt pun sesuai pakai kan.. :)

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||