Wordless Wednesday #38 ~ Seluar Pelikat??

10:36



Salam bloggers,
Husband ceq pun nak ikut trend jugak...Terpengaruh dengan tokey pelikat Afdlin Shauki Maharaja Lawak la nie... =D *ceqtaksukasebabtakseksi* 
Wakakakakakakaka


You Might Also Like

24 comments

  1. Assalamualaikum kak, sheila teringin nak belikan tapi suami cam tak berminat je. hehe. dalam kepala dah tak fikir stylo ke menda. asyik fikir barang baby je. muahahhaha (",)
    btw seluar ni menarik, kalau beli sheila pakai sendiri la. hihi

    BalasPadam
  2. hahaha sempoi gak ni kan :D

    BalasPadam
  3. shuben x minat sbb dia lebey prefer pakai sluaq pendek kat umah...hik!hik!

    BalasPadam
  4. cantik-cantik.. hehhe. org tinggi cantikla pkai

    BalasPadam
  5. Trend kan...Dania dah pasak kat telinga akak nak order lagi...sedap pakai katanya...

    BalasPadam
  6. my hubby pun..menarik dan unik. sempoi ajek

    BalasPadam
  7. saya suruh suami saya pakai,
    dia tak mahu!

    BalasPadam
  8. amboi hahaha terbaikla da seluar pelikat

    BalasPadam
  9. haah..dh jadi trend..tgk ramai btl yg pakai..mcm selesa je..

    BalasPadam
  10. Trend lah suar ni..hari tu nmpk pompuan pun de pakai...sempoi ahh..hehe

    BalasPadam
  11. 1st time tgk seluar ni dlm super spontan... hihihi... hubby deqla x minat ..dia kata kelakar.. hahah

    BalasPadam
  12. bagi I kan Farah, seluar ni simple but not nice.. lebih baik pakai kain pelikat betul2.. baru lah sexy bebeh hehheehehe

    BalasPadam
  13. macam comel je kalau pakai hehehe

    BalasPadam
  14. Husband cek mati idup balik pun dia takmau pakai seluar cani.. Hehe..

    BalasPadam
  15. haha..comel2 juga. kalau beli kt ayah last2 nina yg pakai.

    p/s: blog akak xberat la.. heheee

    BalasPadam
  16. pelikat berstyle.. hubby Fiza tak minat... huhu

    BalasPadam
  17. sempoi je tgk seluar pelikat ni..hehe

    BalasPadam
  18. Errmmm... kurengg.. berminatt..! :]

    BalasPadam
  19. hehe..memang seakrang ni trend seluar ni kan..ada jugak yang cantik..tapi husbd aida tak minat pon..pakai kain pelika pon nak solat ja..hehee

    BalasPadam
  20. akak, ayat tang highlight tu bukan kemain..haha

    BalasPadam
  21. akak ayat highlight tu bukan kemain..haha

    BalasPadam
  22. Tanpa NamaApril 18, 2014

    Dah beli dh 2 helai. 1 utk pakai, 1 lg utk research...nk try jahit sendiri. Kain pelikat lama byk yg xpakai dh....blh transfer jd seluar....stylo wooo

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||