Invitation to 'Better-Than-Milk-Routine By Dove Media Launch

10:30


Salam bloggers,
Syukur Alhamdulillah farah adalah antara 50 orang bloggers yang terpilih untuk jemputan ke 'Better-Than-Milk-Routine By Dove Media Launch this 25/2 (Tuesday) 6.30pm @ The Apartment Curve'
Ada tak antara hampa pun terpilih ke event nie jugak.. kalau ada nanti kita jumpa di sana yerrr...



You Might Also Like

24 comments

  1. tahniah farah..cik nor tak terplilih..huhu

    BalasPadam
  2. selamat ber-event Farah, tapi hang nak pi tu, Flea Market takdak hari biasa tau, Flea Market is only on Monday... *_^...

    BalasPadam
  3. alamak seronoknya sis..nak juga :D

    BalasPadam
  4. wahhh bestnya pergi event dove ! ^^

    BalasPadam
  5. Salam.. Kami xdapat jemputan pon farah. :)

    BalasPadam
  6. uikksss jadi jg farah join.. Zaza tak dapat lah email tu..so sorry yer..
    mungkin nxt event kita boleh jumpa :)

    BalasPadam
  7. bestnya...tak pernah dpat invitation macam nie..

    BalasPadam
  8. wow kak farah kita . tahniah :)

    BalasPadam
  9. wah beznye. tahniah kak farah. nanti share moment kat sana k

    BalasPadam
  10. tahniah kak farah,, tak tahu pun.. huhu

    BalasPadam
  11. Bestnye farah..tahniah..

    BalasPadam
  12. Tahniah Farahh!.. waaa... dapat bermanjakan diri percuma yerr..! (y)

    BalasPadam
  13. Tahniah Farah...bestnya..

    BalasPadam
  14. wahh.. bestlah farah dijemput.. deqla x pun.. huhu

    BalasPadam
  15. seronoknye dapat pergi event dove..

    BalasPadam
  16. wow, tahniah... beli dove banyak-banyak, mama pun guna dove jugak, wangi..

    BalasPadam
  17. waaaaa, bestnyaaa.. tahniah kak.. :)

    BalasPadam
  18. syiok nyer..mesti ramai artis yg join nnt tu.. blh beramas mesra ngn artis la nnt yerk..

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||