Jom Bersenam Bersama Emir!

11:47



Salam Bloggers,
Kebiasaannya selepas balik kerja farah dan husband akan cuba untuk meluangkan masa bersama Emir.. dan salah satu tempat favourite kami adalah di Taman Jubli Perak, Sg.Petani.. Tempat nie memang sangat sesuai untuk sesi beriadah bersama family.. selain ada permainan untuk kanak2.. kat sini jugak ada mini zoo dan juga tasik yang bagi farah agak cantik la.. ingat lagi tak photoshoot raya tahun lepas.. hah nie tempat yang sama la.. =D 


Turun jer kereta menonong jer budak berdua nie...


Setiap kali datang sini mainan nie la yang Emir akan naik dulu... 



Dah puas kat situ merangkak kat atas nie pulak..feeling baby la kononnya..



tak mo merangkak dah...nak jalan pulak..



stop sini sat...



yang nie pun tak settle lagi dah kalut nak main yang lain pulak..



Okey turun dulu...



rupanya Emir naik main yang lebih besar yer..



fuhhhhh memang best nie..



Ehhh macam sangkut jer..


Papa jugak yang kena tolong.. sebab Mama sibuk dok snap gambar.. =D




Ajak Abg Irfan main pusing2 pulak.. tengah dok pusing boleh pulak dia nak turun.. Adoiii la.. Emir..Emir!!.



Menguji kekuatan tangan bersama Personal Instructor a.k.a Papa 


Batu Gelongsor Besar nie adalah mainan yang paling lama ada kat sini.. tak silap masa farah sekolah rendah lagi dah ada.. 



Emir pun sibuk nak naik jugak Batu Gelongsor besar nie.. tapi tak sesuai untuk Emir lagi.. tunggu besar sikit yer Sayang.. =D


Layan Abg Irfan kejap..


Kesayangan Farah!.. kejap jer besar dah anak sedara farah nie..


Sesi memanjat pulak..



Yeayyy Abg Irfan menang.. Emir kalah!! 



Buaian paling top kat sini.. jenuh tunggu turn baru dapat naik...


Seronok yer dapat naik jugak akhirnya.. Nanti mintak Papa beli satu letak kat rumah.. 



Sebelum balik bergambar dulu..Mama pun nak interfrem jugak.. hehehe..Walaupun penat melayan kerenah budak berdua nie tapi kami rasa happy sangat sebab dapat buat mereka happy!! 















You Might Also Like

30 comments

  1. Assalamualaikum kak farah, alahaii Emir potong rambut, nampak macho okey.. hehe bestnya beriadah dengan family. rindu anak-anak buah gak T___________T

    BalasPadam
  2. Kalaulah akak boleh layan anak2 macam ni...tapi hari minggu jelah ada masa gini tapi lagi anak2 dah besar!

    BalasPadam
  3. comelllll nya Emir.. rambut dia tu nampak mcm abang2 sangat dah muka awak Emir hehhee

    BalasPadam
  4. best kalau dapat bawak anak beriadah macam ni kan...kakak dania dah bengang dah..x leh dah main mainan mcm ni...dia dah besar tinggi..hahahaha....dia layan adik jer la...

    BalasPadam
  5. kalau bawak anak g playground, dgn saya sekali kena excercise..kejar dia sana sini..huhu

    BalasPadam
  6. Unik la batu gelongsor besar tu... idah tak pernah tengok lagi selama nie... :D

    BalasPadam
  7. sempat ye farah bawak emir n irfan gi main kat playground..seronok sangat tengok..dd memang tak sempatla nak bawak lisa petang2..balik keje mesti dah maghrib..huuuu~

    BalasPadam
  8. Emir...handsomenya. Rambut ada style lah.

    BalasPadam
  9. Wahh seronoknya tengok Emir bersenam..happy gile tengok muka dia...ramai kawan pulak tu,memang dia enjoy lah kan...tapi memang lepas balik kerja kita kena luangkan masa untuk anak at least 30 mins sebelum buat kerja lain..itu pakar motivasi cakaplah tau..hehee

    BalasPadam
  10. comel emir..baju oren youuuuu
    wah ayunya akak berbaju kurung..pewit

    BalasPadam
  11. seronok kalau dok bawa bebudak ke taman permainan ni
    saya dah lama tak bawa bebudak sebab cuaca tak elok
    tapi hakikat sebenarnya, tak ada transport =)

    BalasPadam
  12. whoa, rambut dia. pacakk ! :D

    BalasPadam
  13. wahh, rambut budak tu pacakk ! :D

    BalasPadam
  14. Terjah sini untuk lihat perkembangan :)

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    BalasPadam
  15. amboi..seronok panjat kesana kesini :D

    BalasPadam
  16. sis duduk sungai petani yew ?
    kampung hubby muni pon dekat sungai petani tapi muni tak pernahnya pon smpai kat taman jubli ni kalao balik sana
    hehehe ni dah sis bgtao haa mesti ajak hubby pergi ronda2 kawasan nanti
    thanks yea sis
    hehe .

    BalasPadam
  17. ehhh seronoknya tgk kluarga bahagia sis..

    BalasPadam
  18. ...Batu gelonsor tu dah cat kaler merah plk..emm memang dah lama betui kami x menyinggah sana bila balik.kpg mamaD.

    BalasPadam
  19. emir! rambut stylo mylo! hehehe

    BalasPadam
  20. cantik nye rambut emir.. macho gitu..

    BalasPadam
  21. Hensemnye rambut baru emir..

    BalasPadam
  22. rambut emir mmg ohsem heheh nsem taw :)

    BalasPadam
  23. haha.. seronok kemain bebudak 2 ni main menan kat tmn.. amboii rambut emir pergghhhh..! haha

    BalasPadam
  24. cepatnya emir membesar.. semakin comel melihat emir.. :D

    BalasPadam
  25. amboi emir.. bukan kemain aktif dia.. bestnya dia..

    BalasPadam
  26. holoh comey nye pakai sluar track.. hahaha... kitorang pun kalu balik keje amik anak2 mesti bwk dorang pusing2 dulu, paling cikai pun lari2 kat sekeliling apartment ni sblm belum masuk umh.. saje nak bagi diorang rasa udara luar..kan dh seharian terperap kt umh pengasuh...

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||